Vernee

Vernee X – novi model donosi četiri kamere i odriče se rubova ekrana

U pretprodaji je osvanuo novi model kineskog proizvođača Vernee. Kompanija je to koja je u nepune dvije godine stekla odličnu reputaciju, praveći kvalitetne i pouzdane pametne telefone srednjega ranga. Ovog puta predstavljaju Vernee X, pametni telefon s brutalnim specifikacijama i akcijskom cijenom od 249,99 dolara.

Čipset je potpuno novi Helio P23, koju svoju svjetsku premijeru doživljava upravo u ovom smartfonu. Popraćen je s impresivnih 6 GB radne memorije, a ne manjka niti prostora za skladištenje aplikacija. Njega, naime, ima čak 128 GB. Još toliko možete dodati umetanjem odgovarajuće kartice. Baterija koja se brine o energetskim potrebama kapaciteta je 6.200 mAh, tako da slobodno možemo reći kako je Vernee X dobro zaokružen telefon u svakom pogledu.

Da priča ne ostane samo na golome hardveru pobrinula se fotografska sekcija. Ondje se dvostruki setup nalazi s obje strane telefona: straga su senzori sa 16 MP i 5 MP, dok se za dobar selfie brine kombinacija od 16 MP zajedno s 5 MP. Ekran je ostavljen za kraj: velikih 6 inča ima Full HD+ rezoluciju (2.160×1.080 točaka), što je zapravo očekivano. Vernee, naime, već tradicionalno u sve svoje telefone ugrađuje kvalitetne zaslone, pa niti Vernee X nije iznimka.

>> Pogledaj flash ponudu za ovaj uređaj

Akcijska prodaja na snazi je još pet dana, ali kako stvari stoje raspoložive količine će se istopiti i prije toga. Ako ni zbog čega drugoga, gornje linkove konzultirajte da vidite kako to izgleda kad se sastavi zbilja dobar telefon.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh