Geekmaxi
Vernee

Vernee zna kako pravilno koristiti senzor otiska prsta

Senzor otiska prsta je must have za sve kineske telefone unazad godinu dana – nema aparata koji se pojavi na tržištu, a da nema pregršt funkcija zguranih ondje.

Imamo telefon sa spomenutim dodatkom, no između nas, korišten je možda pet puta. Autor ovih redaka je možda staromodan pa otključava telefon pritiskom na dugme, ili je možda previše lijen za naučiti tih par dodira po senzoru potrebnih za pokretanje određene funkcije.

Ni počemu vitalan dodatak svejedno je u žiži zanimanja proizvođača, pa eto nam Vernee objašnjava kako povećati razlučivost otiska prsta za čak 80%.

Pritom je u igri njihov uređaj Vernee Mars, koji se nedavno počeo isporučivati kupcima širom svijeta, a možete ga naručiti i u Gearbest webshopu. Mars ima senzor otiska prsta smješten sa strane umjesto na poleđini, čime je raspoloživi prostor vrlo sužen; već se javilo nekoliko ljudi zabrinutih za funkcionalnost spomenutog.

Slijedom kuknjave, Vernee se izleda pobojao kako će se ovo odraziti na prodajne rezultate, pa su snimili ne jedan, nego čak dva videa. U prvom objašnjavaju kako pravilno koristiti senzor, dok ga u drugom videu uspoređuju s onim na telefonima iPhone 6S i Meizu Pro 6.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh