Vernee

Zgrabi kupon i kupi Vernee M5 u pola cijene!

Pred nekih tjedan dana na Gearbestu se počeo prodavati Vernee M5, novi pametni telefon ove kompanije. Redovna cijena mu je 129,99 dolara, dok trenutna flash prodaja podrazumijeva cifru od 119,99 dolara. No Gearbest je u dogovoru s proizvođačem odlučio još malo pogurati promociju, pa ovaj uređaj – uz upotrebu kupona VerM5 – nude u pola cijene: za samo 59,99 dolara.

A kakav je to telefon? Krenimo od memorije: 4 GB radne i 64 GB interne odličan su početak, a kad je u pitanju Vernee, podrazumijeva se i posljednja inačica Googleova operativnog sustava, dakle Android 7.0 Nougat.

Čipset je iz Mediatekovih pogona, konkretno MTK6750, naš stari znanac iz srednjeg segmenta čiji osmojezgreni procesor postiže radni takt od 1,5 GHz. Ekran je dijagonale 5,2 inča (1.280×720 p), dok su kamere sa senzorima od 13 megapiksela stražnja odnosno 5 megapiksela prednja.

>> Pogledaj ponudu za ovaj uređaj [kupon VerM5]

Kad su ovako povoljne akcije u pitanju, uvijek postoji neka kvaka. U slučaju Vernee M5, riječ je o raspoloživoj količini: svakoga dana po toj će se cijeni prodavati samo 10 telefona. Trebat će vam, dakle, puno sreće da stignete do svog primjerka. Jako je bitno vrijeme, jer će se prodaja odvijati od danas (ponedjeljak) u 11:00 sati i potrajati sve do petka. Sretno!

 

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh