Vivo

Dva ekrana i 10 GB RAM-a: Vivo Nex melje sve pred sobom!

Sve što radi kompanija Vivo izaziva puno pozornosti i puno respekta. Sjajni mobiteli, potkovani baš u svakom detalju i opskrbljeni hardverom s najviše police njihov su zaštitni znak. U flagship kategoriji imaju istinskog killera, mobitel na kojem im mnogi zavide: Vivo Nex Dual Display.

Smartfon je to koji samom svojom pojavom pokazuje kako je riječ o nečem posebnom, jer ima dva ekrana. Prednji Super AMOLED ekran ima 6,4 inča i prekriva cijelu prednju površinu mobitela. Ispod njega se nalazi čitač otiska prsta, tako da ćete mobitel otključati tako što pritisnete ekran, a ne kao prije dugme ispod njega. Drugi, koji je na zadnjem panelu, ima veliku dijagonalu od 5,5 inča, također u Super AMOLED tehnologiji i s FHD prikazom.

Zadnja i prednja strana smartfona

Ali nije sve u izgledu, nego i u snazi. Nex pokreće moćni Snapdragon 845 te čak 10 GB ultrabrze radne memorije, što u prijevodu znači da će zgaziti sve što na njemu pokrenete. Interni skladišni prostor kapaciteta je 128 GB, što je više nego dovoljno i za ekstremno preuzimanje aplikacija i snimanje fotki i videa. Kamere su tri i nalaze se na leđima uređaja, a kao primarni senzor služi odlični Sony IMX363.

>> Ovo je strašni Vivo Nex Dual Display!

Ovaj fantastični stroj predstavlja vrhunac flagship kategorije i rijetko koji mobitel može stati rame uz rame s njim. Po pitanju hardvera, Nex Dual Display je al pari s najjačim mobitelima današnjice, ali kad se uzme u obzir dizajn, očito je da drugi ekran na njegovim leđima donosi dodatnu vrijednost koja ga ističe od konkurencije.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh