Vivo

Vivo Nex 2: stiže ultra-moćni flagship s dva ekrana

Među najupečatljivijim mobitelima ove godine bez iznimke treba ubrojiti Vivo Nex, moćni smartfon s ekranom na cijeloj svojoj prednjoj površini. Kamera je emigrirala na vrh uređaja, odakle izroni po pop-up principu kad vlasnik poželi okinuti selfie.

>> Kakvi strojevi: ovo su mobiteli zbog kojih će ti svi zavidjeti!

Vivo sad radi na nasljedniku, Vivo Nex 2, koji će imati neke nove adute za osvajanje tržišta: ekran s obje strane uređaja. To se jasno vidi po fotografijama koje su se pojavile na kineskoj društvenoj mreži Weibo. Zbog sekundarnog će se ekrana izbaciti selfie kamera, budući da njeno postojanje kod ovakvog dizajna gubi smisao. Vlasnik će jednostavno okrenuti mobitel i uslikati se primarnim kamerama, budući da će sve vidjeti na sekundarnom ekranu. Time će ionako raskošni prednji panel dobiti još više mjesta da se razmaše i možda doda neke nove atribute.

>> Pogledaj što sve nudi Vivo NEX!

Još jedna sitnica: straga će biti tzv. RBG LED “lunarni prsten”, koji će uokvirivati trostruku kameru. Služit će za obavijesti prilikom poziva, poruka i slično. Isto ono što čini LED-ica iznad ekrana današnjih mobitela, ali bit će veća, bit će na leđima i čini se malo ljepšom. Moguće je da će služiti i kao bljeskalica. Vivo Nex 2 vrlo će vjerojatno imati Snapdragon 845, jer Qualcomm još nije učinio dostupnom novu generaciju svog najjačeg čipseta. Predstavljanje mobitela se očekuje negdje oko Božića, a kad će u prodaju, ne zna se.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh