Vkworld

Novi pametni telefon iz VKWorlda imat će napredniju tehnologiju biometrijske autentifikacije

VKWorld je još u siječnju ovjesio prve informacije o VKWorld Mix 3 – pametnom telefonu koji će po svemu sudeći nasljedovati uspješan dizajn lanjskog modela Mix Plus.

Otprije je poznato da će VKWorld Mix 3 imati 5,99-inčni FHD+ zaslon s 18:9 omjerom, staklenu stražnju ploču, osmojezgreni procesor koji radi na 2,5GHz (pretpostavljalo se da se radi o Helio P25 procesoru, što se pokazalo točnim), 6 GB radne memorije, 128 GB pohrane i 5.000mAh bateriju.

To zaista zvuči temeljito, no VKWorld je hitove svoje konfiguracije ostavio za kraj.

Naravno, riječ je o uređaju koji je daleko nabrijaniji od prethodnika Mix Plus i dolazi s puno naprednijom tehnologijom biometrijske autentifikacije.

VKWorld Mix 3

VKWorld Mix 3 imat će senzor otiska prsta na prednjoj strani, a njemu će se na fronti pridružiti i tehnologija otključavanja licem za koju iz kompanije tvrde da otključava zaslon za 0,2 sekundi.

Pravokutno kućište moglo bi se zamjeriti mekim dlanovima, no vjerujem da je ono vrlo tanko i elegantno. VKWorld je uz ovu konfiguraciju mogao pakirati veću i jaču bateriju no taj je element ograničen zbog zahtjeva dizajna. Vjerojatno je riječ o laganom telefonu s kvalitetnim i velikim ekranom no o dimenzijama i težini uređaja još nema službenih informacija.

VKWorld Mix 3 mogao bi izaći do kraja mjeseca a o cijeni se još uvijek samo nagađa. Više informacija uskoro!

>> Za više informacija posjetite VKWorld službene stranice

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh