Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Xiaomi

Baci oko – odlični Xiaomi je na akciji!

Kad se traži povoljan, a kvalitetan pametni telefon, prvo ime koje poznavateljima padne na pamet je Xiaomi. Ovaj je kineski proizvođač stekao ime bazirajući se na ponudi best-buy uređaja u svakoj cjenovnoj kategoriji, a softverska podrška mu je bez konkurencije – redovne nadogradnje dobijaju i modeli stari po pet godina.

Ukoliko ste u potrazi za jeftinim, a svejedno vrlo sposobnim smartfonom, ističem njihov model Redmi S2, koji se trenutno prodaje za 139,99 dolara. Mnogi mobiteli s Xiaomijevim logom prošli su kroz naše uredništvo i niti jedan nije podbacio, pa neće ni ovaj. Osim kvalitetne završne izrade, Redmi S2 krase isto takve komponente od kojih prvo ističem izdašnu memoriju u vidu 4 GB RAM-a i 64 GB skladišnog prostora. U kombinaciji s dokazano kvalitetnim i štedljivim čipsetom Snapdragon 625, ovaj će mobitel svom korisniku donijeti ugodan i lagodan rad s aplikacijama.

Xiaomi u sve svoje uređaje stavlja odlične zaslone, koji su obično za koplje ispred direktne konkurencije. Redmi S2 također prati ovu lijepu tradiciju sa svojim ekranom od punih šest inča. Takva je dijagonala, inače, do prije godinu-dvije dana bila nezamisliva u ovoj cjenovnoj kategoriji.

Na leđima se nalazi dvostruka kamera, sa senzorima koji imaju 12 odnosno 5 megapiksela. Naprijed je jedan senzor i to razlučivosti 16 megapiksela, a prati ga i sva sila softverskih dodataka za uljepšanje snimljenog materijala.

Prednja kamera ima, inače, i softver koji putem prepoznavanja vašeg lica otključava mobitel, pa ako baš volite sigurnost i ne tolerirate da vam drugi zaviruju u mobitel, eto odličnog načina da se osigurate. Napominjem kako uređaj dolazi iz Kine, pa je podložan naplati PDV-a.

POGLEDAJ PONUDU ZA OVAJ UREĐAJ!
Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Novosti

Clean Network program je najavljen u travnju ove godine, kao dio akcije Trumpove administracije da "zaštiti privatnost američkih građana i tvrtki".

Novosti

Najbolji rezultat je ostvaren u lipnju, kada je više od 40% prodanih mobitela imalo 5G podršku.

Novosti

Od poznatih imena, samo je Huawei zabilježio rast isporuka i to od 2,1%.

Recenzije

Nisam dugo imao neki jeftini smartfon u rukama. Pomalo sam zaboravio čemu zapravo ova kategorija služi i što sve nudi, a Redmi 8, mobitel...

Oglašavanje