Xiaomi

Čisti Android u Xiaomi ruhu: Mi A2 klasa je za sebe

Ako želite Xiaomi kvalitetu, ali više volite čisto Android iskustvo od MIUI sučelja, tada bacite oko na Xiaomi Mi A2. Suradnja kompanija Xiaomi i Google rezultirala je fantastičnim strojem kojeg pokreće nedirnuti Android, što će se svidjeti svakom softverskom puritancu koji ne voli bilo kakvo uplitanje u originalni softver.

Moćni Snapdragon 660 pravi je stroj za gaženje aplikacija, a uz njega dolazi još 4 GB radne i 64 GB interne memorije. Uz ovako jaku hardversku osnovu dolaze i odlične kamere. Mi A2 na leđima ima primarni senzor od 20 megapiksela, kojeg prati onaj za dubinu od 12 megapiksela. Sprijeda je također senzor od 20 megapiksela, kojeg prati čitava sila softverskih dodataka za uljepšanje fotografije.

Ekran je u Full HD rezoluciji, što se podrazumijeva za sve Xiaomi mobitele iz serije Mi. Odličan prikaz raširen je na punih 6 inča (5,99 zapravo, ali nećemo cjepidlačiti) zaštićenih s Gorilla Glass 5, na kojem možete s puno užitka pratiti multimediju i igrati igre.

Pogledaj ponudu za ovaj uređaj

S cijenom od 194,99 dolara Xiaomi Mi A2 predstavlja pravu rukavicu u lice konkurenciji, koja za slične novce nije sposobna dati bolji mobitel od ovoga. Ne zaboravimo i bateriju kapaciteta 3.010 mAh, koja zbog štedljivog čipseta i odlične softverske optimiziranosti bez problema potraje cijeli dan.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh