Xiaomi

DOBAR DEAL: Xiaomi Mi Band 3 na Flash ponudi, količina skoro rasprodana!

Ovih dana kamo god da se okreneš u potrazi za gadgetima, pojavi se neki Xiaomi. Jedan od meni dražih njihovih artikala (imam ih punu kuću) jest Mi Band 3, izvanredna pametna narukvica, koja na flash ponudi na trgovini Gearbest trenutno košta 25,99 dolara. Odlična ponuda za odličan gadget!

Best buy pametni gadget

Ima OLED ekran od 0,78 inča na kojem ćete pratiti sve što se tiče vas, vaših aktivnosti i vašeg zdravlja. Uredno broji korake, pretrčanu udaljenost, prijeđen put biciklom ili nekim drugim sredstvom, prati otkucaje srca i upozorava kad pretjerate. Precizno će reći koliko ste noćas odspavali te pokazati koliko je bilo dubokog, a koliko lakog sna. Tu je i alarm, koji će vibracijom upozoriti kako je vrijeme za buđenje ili neki bitan događaj.

Mi Band 3 se pomoću Bluetootha i aplikacije Mi Fit povezuje s pametnim telefonom (pogledaj izvrsni Xiaomi Redmi Note 6 Pro), pa se sva zbivanja s pametne narukvice šalju na puno veći i pregledniji ekran. Komunikacija je dvosmjerna, pa ćete u slučaju poziva ili poruke dobiti obavijest i na Mi Band 3. Zgodna sitnica: pomoću Mi Band 3 možete upravljati kamerom i glazbenim playerom pametnog telefona, dovoljan je samo dodir prsta. Isto tako, narukvica ima funkciju “pronađi moj telefon”, pa ako zagubite mobitel, dovoljno je samo odabrati odgovarajuću funkciju traženja na narukvici – zvuk koji će mobitel potom ispustiti beskrajno je iritantan i lak za pronalaženje.

>> Pogledaj ponudu za ovaj izvanredni gadget!

Ako se možda bavite sportom, računajte i na otpornost na vodu do dubine od 50 metara. Nisam spomenuo bateriju čiji je kapacitet 110 mAh, a autonomija preko dva tjedna. Ludnica! 🙂

Zamjenske narukvice u bezbroj nijansi

Vjerojatno će vam, baš kao i meni, biti dosadna obična crna narukvica na kojoj se nalazi Mi Band 3. Srećom, ponuda zamjenskih je ogromna, a kvaliteta im je u istom rangu kao i originalu. Evo na ovoj poveznici možete pogledati neke od njih (23 komada 🙂 ), koje krasi visoka kvaliteta i jako niska cijena. Kupio sam ih dvije, planiram uzeti još.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh