Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Xiaomi

Grupna akcija na Zapalsu – Oricov USB hub, Xiaomi slušalice te atraktivna kemijska olovka

Na Zapalsu traje grupna akcija triju proizvoda – dva su u opticaju još nepuna tri sata, stoga požurite! Sva tri proizvoda ocijenjena su s 5.0.

Prvi proizvod su Xiaomijeve slušalice koje se umeću u uho, snižene s 8.99 na 3.99 dolara. U slušalice je inkorporiran mikrofon s kontrolnim tipkama za regulaciju glasnoće, kao i sustav prigušivanja buke. Od tisuću komada ovih diskretnih slušalica s mikrofonom na lageru je ostalo tek desetak, što govori samo za sebe o procjeni kupaca o omjeru cijene i kvalitete.

Drugi proizvod je uvijek dobrodošao USB hub, a ovdje je riječ o Oricovom modelu sa četiri porta USB 3.0 tehnologije, što znači da mu brzina prijenosa dostiže i do 5GB po sekundi. Cijena je snižena za 10 dolara, s 16.99 na 6.99 dolara. Ugrađena je podrška za operativne sustave Windows, Mac, Linux i Unix te je pogodan za povezivanje s laptopima i stolnim računalima. Uređaj je minimalističkog dizajna te ne zauzima mnogo prostora, a uvelike olakšava rukovanje silnim USB priključcima kojima se koristimo u svojoj svakodnevnici.

Treći proizvod na akciji je Xiaomijeva kemijska olovka elegantnog izgleda u srebrnoj boji, s kuglicom od 0.5 mm, a u pakiranju dolazi i refil s finom švicarskom tintom koja se brzo suši i ne mrlja se. Olovka je snižena s 8.99 na 4.99 dolara, a dizajnom nalikuje slavnim Parkericama te predstavlja dobar izbor poslovnog poklona.

Za više informacija kliknite ovdje. Požurite dok nije nestalo!

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Recenzije

Malo po malo i došlo je vrijeme zamjene pametnog telefona. Xiaomi Mi MAX 3 je odlično služio skoro dvije godine, ali je jednostavno došlo...

Novosti

Clean Network program je najavljen u travnju ove godine, kao dio akcije Trumpove administracije da "zaštiti privatnost američkih građana i tvrtki".

Novosti

Najbolji rezultat je ostvaren u lipnju, kada je više od 40% prodanih mobitela imalo 5G podršku.

Novosti

Od poznatih imena, samo je Huawei zabilježio rast isporuka i to od 2,1%.

Oglašavanje