Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Xiaomi

Je li ovo Xiaomi Mi 6X?

Proizvođači se masovno pripremaju za nove modele koje će predstaviti na Mobile World Congressu u Barceloni krajem sljedećeg mjeseca. Xiaomi, sa širokim spektrom telefona kojeg proizvodi, jedan je od najiščekivanijih. Među zanimljivijim modelima je Mi 6X, čiji su se renderi i fotografija zadnjeg poklopca pojavili na internetu.

Mi 6X bit će nasljednik vrlo uspješnog modela Mi 5X odnosno Mi A1. Ovaj potonji je s čistim Androidom i imali smo ga na recenziji.

Zadnja strana mobitela ukazuje na položaj kamere istovjetan kao na iPhone X, na što sugerira i silikonska maska čija se fotka pojavila još pred mjesec dana.

Prednja strana mobitela pokazuje odnos stranica 18:9 s minimalističkim rubovima, čak i pri vrhu i dnu. Ovo su, dakako, renderi i moguće je da će biti promjena, ali generalna slika trebala bi ostati ista.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Novosti

Clean Network program je najavljen u travnju ove godine, kao dio akcije Trumpove administracije da "zaštiti privatnost američkih građana i tvrtki".

Novosti

Najbolji rezultat je ostvaren u lipnju, kada je više od 40% prodanih mobitela imalo 5G podršku.

Novosti

Od poznatih imena, samo je Huawei zabilježio rast isporuka i to od 2,1%.

Recenzije

Nisam dugo imao neki jeftini smartfon u rukama. Pomalo sam zaboravio čemu zapravo ova kategorija služi i što sve nudi, a Redmi 8, mobitel...

Oglašavanje