Geekmaxi
Xiaomi

Mi Mix 2 imat će monstruozan zaslon

…Kao da to prvi već nije imao. No ovog puta Xiaomi ide korak dalje, čini se.

Mi Mix, najupečatljiviji pametni telefon protekle godine službeno će dobiti nasljednika i to je stara vijest. Tko ne bi zaradio na nasljedniku uređaja o kojem se valjda najviše pričalo mjesecima unazad?

Kad je prvi puta najavljen, rečeno je kako će omjer zaslona i tijela uređaja biti 91,3%, što je bio do tada neviđen podvig. Praksa je demantirala lijepe želje; Mi Mix zapravo ima taj omjer u vrijednosti od 84,16%, što je i dalje vrlo impresivna brojka.

Sada, dok je nasljednik još u povojima, priča se kako će nova iteracija imati odnos ekrana i tijela čak 93%. Za očekivati je da su stekli dodatna znanja i iskustva u izradi telefona s minimalnim (zapravo nepostojećim) rubovima, ali i prvi puta su pretjerali u najavi, stoga je za pretpostaviti kako će i ovog puta to biti slučaj.

Svejedno se očekuje napredak u odnosu na aktualan model i bilo bi lijepo vidjeti Mi Mix 2 da dohvaća (fantastičnih) 90% omjera.

Ovoj glasini unatoč, o telefonu se ništa zapravo ne zna. Ono što možemo pretpostaviti jest čipset, koji će biti Qualcomm Snapdragon 835; slabiji jednostavno nije opcija za telefon koji pripada A klasi.

1 Komentar

1 Komentar

  1. ožujak 7, 2017 at 8:52 am

    Nastavljaju i dalje s ovim glupostima, umjestoda softwareski poprave starije verzije oni izbacuju 10novih. Sramota

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh