Xiaomi

Ovako će navodno izgledati novi Pocophone F2 Lite

Xiaomi je nedavno najavio kako njihov pod-brend Pocophone postaje samostalna zasebna tvrtka pod imenom POCO. Čini se kako POCO ne gubi vrijeme i već planira predstaviti svoje prve pametne telefone kao samostalan brend. Prema najnovijim glasinama, POCO bi trebao predstaviti najmanje dva modela – Pocophone F2 i F2 Lite.

YouTube kanal RevAtlas objavio je tri fotografije navodnog Pocophone F2 Lite modela, koje je dobio putem e-pošte. Osim fotografija, RevAtlas je dobio i neke informacije o osnovnim specifikacijama.

Navodne fotografije Pocophone F2 Lite

Ako je vjerovati ovom izvoru, mobitel će pogoniti najnoviji Snapdragon 765 SoC i imat će bateriju kapaciteta 5.000 mAh. Pocophone F2 Lite bi trebao imati 6GB RAM-a i kameru visoke rezolucije.

U svakom slučaju, prema informacijama RevAtlas YouTube kanala, POCO će ove godine predstaviti tri nova uređaja. Oni će se temeljiti na Mi modelima (po izgledu kao K30 modeli). Nije poznato hoće li treći mobitel u ovoj kategoriji biti njihov ‘flagship’ model.

Prošle godine su se pojavile glasine koje su tvrdile da će Xiaomi na nekim tržištima preimenovati Redmi K20 u kategoriju “Pocophone F2”, no kao što možemo primijetiti, to se ipak nije dogodilo. Sasvim je očito da ne treba uvijek slijepo vjerovati glasinama i ove informacije ipak treba uzeti s dozom rezerve.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh