Geekmaxi
Xiaomi

Procurile fotke novog Xiaomi Mi 6

Pametni telefon koji je već trebao biti na tržištu pokazao je svoje lice. Već su se ranije pojavljivali renderi i fotke, a sad smo dobili na uvid stražnju stranu telefona. Fotka je pomalo mutna, no svejedno se mogu razaznati detalji.

Kao što se može vidjeti iz priloženog, Xiaomi Mi 6 imat će dvostruku kameru uparenu s dvostrukom LED bljeskalicom. Čini se kako je kućište metalno, dakle ništa od potpuno staklenog odnosno keramičkog dizajna, ili će to biti posebna edicija ovog uređaja.

Da se podsjetimo specifikacija: čipset u Mi 6 bit će Snapdragon 835, potpomognut s 4 GB (6 GB jača verzija) radne memorije, dok će kamera imati razlučivost od 19 megapiksela. Operativni sustav bit će Android Nougat, preko kojeg će biti Xiaomijev MIUI 8.3.

Premijeru bi trebao ugledati 11.4., mada je trebao doći ranije. Dugotrajan razvoj Qualcommova čipseta i činjenica kako je Samsung pobrstio prve isporuke zahvaljujući sporazumu s proizvođačem Snapdragona 835 dobrano su smanjili Xiaomijevu priliku za dobrom zaradom.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh