Xiaomi

Sedam inča ekrana i golema baterija: Xiaomi Mi Max 3 je na EU skladištu!

Cilj svakog kupca smartfona je dobiti što bolji mobitel po što nižoj cijeni. Budući da mobiteli iz Kine u pravilu nude po baš takvoj definiciji, ova stranica prati isključivo takve uređaje. Uvoz iz Kine, međutim, donosi neke zavrzlame koje koštaju vremena i novaca: budući da stižu izvan EU, mora se platiti PDV, a ponekad (zavisno od njihove vrijednosti) i carina. Neke trgovine kao Geekmaxi imaju zato svoja skladišta unutar Europske Unije, pa se izbjegava plaćanje nezgodnih 25% PDV-a. A jedan od primamljivijih telefona na njihovom lageru je Xiaomi Mi Max 3, koji se prodaje za 253,99 eura.

odličan je to stroj s enormnim ekranom dijagonale 7 inča(!) i to u Full HD rezoluciji. Pravi vizualni bombon iznad sebe ima selfie kameru od 8 megapiksela, dok je straga dvostruka kombinacija, 12+5 megapiksela. Xiaomi oduvijek u svoje mobitele Mi razreda stavlja vrsno optimizirane senzore, tako da od kamera na Mi Max 3 očekujte samo najbolje.

>> Više s Geek.hr: imamo kupone za Xiaomi s EU skladišta!

Memorije ima oho-ho: 4 GB radne i 64 GB interne jamac su stabilnog i pouzdanog rada, kao i snažni, a štedljivi čipset Snapdragon 636. Baterija je posebna priča: velikih, velikih 5.500 mAh trajati će i trajati, pa se lako može dogoditi da zaboravite gdje ste ostavili punjač.

Mi Max 3 pripada seriji Xiaomi uređaja koji se, zapravo, prodaju sami od sebe. Nigdje nećete naći takav spoj visoke kvalitete, jakih performansi i niske cijene kao kod Xiaomija. Nabrojao sam samo glavne karakteristike, ali ovaj mobitel ima još puno, puno jakih aduta poput stereo zvuka ili odlično optimiziranog softvera. To sve zajedno čini jedno izvanredno korisničko iskustvo, specifično baš za Xiaomi. Na trgovini Geekmaxi možete nabaviti i druge Xiaomi proizvode (druge smartfone, laptope, usisavače…), pa skočite na njihovu stranicu za kompletnu ponudu. Pritom podsjećam kako nema nikakvih dodatnih plaćanja državi na ime carine ili PDV-a. Preporuka!

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh