Xiaomi

To je to: Xiaomi Mi Mix 3 na Flash ponudi!

Svatko tko iole prati mobitele, zna što je i tko je Xiaomi. Uvjerljivo najbolja kupnja u svijetu pametnih telefona po principu uloženo/dobiveno ima velik broj uređaja u ponudi, ali poseban među njima je Mi Mix 3. Ova je serija uvijek za korak ispred svega što Xiaomi proizvodi, pa me je prilično obradovala vijest kako je Mi Mix 3 na flash ponudi na Gearbestu.

Hardver kojeg ima je vrhunski i ne očekujte ništa manje od toga. Pokreće ga moćni Snapdragon 845, kojem je pridruženo 6 GB radne memorije. Ta će kombinacija doslovno zgaziti svaku aplikaciju! Tu je i 128 GB prostora za pohranu podataka, gdje se već nalazi MIUI 10, Xiaomijevo kućno rješenje temeljeno na Androidu 9 Pie. Najtoplije preporučam njihov OS, jer donosi puno dodatne vrijednosti na već odlični Googleov softver.

Ovo je fora: kamera je skrivena iza ekrana

Pravo blago je njegov ekran, koji se proteže na čak 6,4 inča i pokriva cijelu prednju stranu telefona. Nema nikakvih zubala ni usjeka za kameru, jer se ona krije iza ekrana – da biste došli do nje, potrebno je pokrenuti klizni mehanizam i cak! Kamera je tu. Zapravo ne jedna, nego dvije: primarna ima 24 MP, a sekundarna 2 MP. Bit ćete baš zgodni! 😉 Na leđima je također dvostruka kombinacija sa senzorima od 12+12 MP. Od njih očekujte samo najbolje rezultate!

>> Pogledaj ovaj stroj na flash ponudi

Sve što sam gore nabrojao tek je, zapravo, dio mogućnosti ovog izvanrednog stroja. Xiaomi je opet stvorio pravu magiju, baš kao što je i do sada radio s ovom serijom. I zašto sam na početku rekao da je Xiaomi najbolja kupnja? Usporedite cijenu ovog uređaja i drugih flagshipa, pa izvucite zaključke. Pritom ne zaboravite usporediti i dizajn. Mrak telefon.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh