Xiaomi

Veliki ekran, jaka baterija, dobra cijena – to može biti samo Xiaomi

Kao što je već slučaj kod nas, najbolje se prodaju pametni telefoni marke Xiaomi. Odavna su u nas naučili da Xiaomi skromno traži, a puno daje, puno više negoli ijedan drugi proizvođač. Baš zbog toga uzima mjeru velikima u flagship kategoriji (eno, razmontirao je Samsunga u Indiji), dok se u budget segmentu nitko s njim ne može mjeriti.

Na trgovini Efox-shop našla su se baš dva njihova mobitela na promociji (vidi cijelu promociju ovdje), pa rekoh, zašto ne napisati riječ-dvije. Prvo o onom većem: Xiaomi Mi Max 3 odličan je stroj s enormnim ekranom dijagonale 7 inča(!) i to u Full HD rezoluciji. Pravi vizualni bombon iznad sebe ima selfie kameru od 8 megapiksela, dok je straga dvostruka kombinacija, 12+5 megapiksela. Xiaomi oduvijek u svoje mobitele Mi razreda stavlja vrsno optimizirane senzore, tako da od kamera na Mi Max 3 očekujte samo najbolje. Memorije ima oho-ho: 4 GB radne i 64 GB interne jamac su stabilnog i pouzdanog rada, kao i snažni čipset Snapdragon 636. Baterija je posebna priča: velikih, velikih 5.500 mAh trajati će i trajati. Pravi telefon.

Drugi lik iz ove priče je Xiaomi Mi A2 Lite, za kojeg imamo kupon MA2L66. Njime ćete cijenu spustiti za 6 dolara. Svaka ušteda dobro dođe. 😉 Mi A2 Lite pripada programu suradnje Xiaomija i Googlea, pa za operativni sustav ima čisti Android umjesto uobičajenog sučelja MIUI. Pokreće ga dokazani Snapdragon 625, kojem pripomaže 4 GB radne memorije. Internog skladišnog prostora ima 64 GB, što je više nego dovoljno za ugodan, nesmetan rad s poprilično preuzimanja aplikacija, pjesama i videa. Kamere su, kao što to diktira Mi Ax tradicija, najbolje u klasi. Ovaj se mobitel, inače, šalje s EU skladišta, čime se zaobilazi carina, PDV i slične divote.

Kao što vidite, ovog sam se puta pozabavio samo s dva mobitela koja bih onako, izabrao za sebe. Vas pozivam da putem ovog linka skočite na stranicu efox-shop, pa sami izaberete štogod pametno. Ukoliko nađete dobar deal, bolji od ovog što sam ja napisao, ostavite prijedlog u komentaru.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh