Xiaomi

Xiaomi će sutra predstaviti novu verziju Mi 8 Lite

Zanimljivo: Xiaomi će sutra predstaviti novu varijantu svog mobitela Xiaomi Mi 8 Lite. Ajmo o originalu:

Mi 8 Lite ima ekran dijagonale 6,26 inča, pokreće ga (odlični!) Snapdragon 660, dok se memorija može birati između nekoliko varijanti: 4/64 GB,6/64 GB te 6/128 GB. Kamera na njegovim leđima ima dva senzora: primarni je s 12, a sekundarni s 5 megapiksela. Kao što je to slučaj sa svim mobitelima iz Mi razreda, fotografije koje radi su odlične. Ako ste ljubitelj slikanja samoga sebe, znajte da će vas iznad ekrana dočekati senzor od 24 megapiksela.

Globalna ili samo kineska verzija?

Osim hardverskih opcija, mogu se birati i boje u kojima mobitel dolazi. E sad, što i kako će se moći birati kod nove verzije ovog mobitela, ne zna se. Ovaj mobitel izvanredan je već sam po sebi i baš me zanima kakve to Xiaomi novitete planira dodati. Ono što još više žulja jest dostupnost: hoće li biti namijenjen samo domicilnom – kineskom – tržištu, ili će Xiaomi prodavati i globalnu verziju?

>> Pogledaj ponudu za Xiaomi Mi 8 Lite

Model Mi 8 je, inače, flagship ove kompanije za 2018. godinu, dok je Mi 8 Lite model sa slabijom procesorskom jedinicom. Oba su izvanredan izbor u svom cjenovnom razredu i pružaju odličnu vrijednost za uloženi novac. Osobno koristim gotovo pa isključivo Xiaomi gadgete, tako da me i s te strane zanima što će to Xiaomi ovog puta staviti u izlog.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh