Xiaomi

Xiaomi Mi 10 mogao bi biti predstavljen istog dana kad i Galaxy S20

Foto: Xiaomi

Xiaomijev nadolazeći flasgship model, Xiaomi Mi 10, mogao bi biti predstavljen isti dan kad i Galaxy S20 serija mobitela. Samsung je potvrdio da će Galaxy S20 biti lansiran 11. veljače, a nova glasina iz Kine tvrdi da Xiaomi Mi 10 stiže istog dana.

Ako se to dogodi, Xiaomi Mi 10 vjerojatno će biti predstavljen prije Galaxy S20, i to će se vjerojatno dogoditi bez obzira hoće li mobitel biti lansiran u Kini ili na globalnoj razini.

Datum lansiranja Xiaomi Mi 10 je još uvijek glasina, pa postoji mogućnost da mobitel neće biti predstavljen tog datuma. Iz tvrtke još uvijek nisu potvrdili datum, pa treba sačekati službenu objavu.

Ovo nije jedina informacija koja se pojavila o Xiaomi Mi 10 mobitelu. Pojavila se slika stražnje kamere mobitela, prednje strane i rezultat koji mobitel postiže na AnTuTu Benchmarku.

Foto: Android Headlines

Lako je primijetiti da će telefon biti izrađen od metala i stakla, te da će njegovi rubovi biti zakrivljeni, baš kao što su bili i na Xiaomi Mi 9. Čini se kako će mobitel sadržavati četiri vertikalno postavljene kamere.

Pojavio se i navodni prednji panel mobitela. Kao što vidite, nudi izuzetno tanke okvire i zakrivljene rubove. Na slici se ne vide utori niti rupe, ali konačni proizvod će ih vjerojatno imati.

Pojavila se i slika rezultata testiranja Xiaomi Mi 10 (ili Mi 10 Pro) na AnTuTu Benchmarku. Mobitel je uspio postići 560.217 bodova, a rezultat također potvrđuje da će uređaj koristiti Snapdragon 865.

Očekuje se da će Xiaomi Mi 10 imati zaslon brzine osvježavanja od 90Hz, dok će “Pro” model vjerojatno imati zaslon brzine osvježavanja od 120Hz. Ako je vjerovati glasinama, Mi 10 Pro će imati nešto slabiju bateriju ali brže punjenje.

Ostaje za vidjeti hoće li ova dva uređaja biti lansirana 11. veljače ili su glasine ipak samo glasine.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh