Xiaomi

Xiaomi Mi 6 sa Snapdragonom 835 i 6 GB RAM na sniženju [KUPON]

Vruća kifla je mala beba za Xiaomi Mi 6, kojeg ovaj čuveni kineski proizvođač jedva stigne naštancati u dovoljnom broju. Temelji se na super-snažnom Qualcommovu Snapdragonu 835, koji je napokon postao dostupan širokom krugu proizvođača.

Mi 6 osim spomenutog čipseta ima i 6 GB radne memorije te 64 GB interne, što će zacijelo zadovoljiti i najizbirljivije među vama. Cijena ove konfiguracije trenutno je 429,99 dolara, što se kuponom MiK4G spušta na 399,99 dolara. Istaknuta cifra je prava xiaomijevska i nudi odličan odnos cijene i kvalitete – takav skup komponenti za taj novac nećete naći kod drugih proizvođača.

Spomenimo se još nekih stvari, kao što je, recimo, zaslon. Dijagonala mu je 5,15 inča i u Full HD je rezoluciji, uz gustoću od 428 piksela po inču. Stražnja kamera prati posljednju modu i dvostruka je, dakle s dva senzora od 12 megapiksela svaki. Baterija je pak zapremine 3.350 mAh, uz nezaobilaznu podršku za brzo punjenje.

>> Pogledaj ponudu za ovu zvijer na Gearbestu <<

Ne zaboravimo na dizajn, koji je zaista upečatljiv. Xiaomi od svojih početaka pravi elegantne telefone, a kako vrijeme prolazi u tome postaje sve bolji. Ova je ponuda, inače, ograničena i već se istopio dobar dio uređaja koji su originalno bili u ponudi. Dakle zgrabi kupon MiK4G i brzo pogledaj ponudu!

3 komentara

3 Comments

  1. 13 lipnja, 2017 at 8:24 pm

    Koja mu je cena?

  2. 13 lipnja, 2017 at 8:40 pm

    “Vruca kifla je mala beba” kada ovako neko pokusa da bude duhovit a ispadne glup dodje mi da ga pitam ‘sta si hteo da kazes ?

  3. 22 lipnja, 2017 at 9:24 am

    Sve su to prihvatljive cijene, a što sa porezom i carinom?

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh