Xiaomi

Xiaomi Mi 9 najisplativiji je flagship na svijetu ($499,99)

Rijetki se mobiteli mogu pohvaliti onime što ima Xiaomi Mi 9 – novi flagship ove kompanije ima strahovite performanse, savršenu kameru i za flagship klasu vrlo, vrlo pristupačnu cijenu. Istinski flagship killer suludo se dobro prodaje, čemu svjedoče stalne nestašice po svim internetskim trgovinama na koje zavirite.

Ne samo da predvodi liste najmoćnijih mobitela današnjice, nego se probio i na listu uređaja s najboljom kamerom na svijetu. Sve je to upakovano u cijenu od 499,99 dolara, koliko košta model sa 6 GB radne memorije i 64 GB internog prostora. U ponudi su modeli s više memorije, ali i ovo je više nego dovoljno.

Cijela priča počiva na Qualcommovu čipsetu Snapdragon 855, koji je apsolutni šampion performansi. Spomenutih 6 GB radne memorije odlično podržava ono što snažni procesor pruža, zbog čega prolazi kroz aplikacije kao kroz maslac. Xiaomi Mi 9 je trenutno dostupan samo u plavoj boji, ali ponuda će se povećati čim Xiaomi uspije dostaviti koji šleper više. 🙂 Ispod AMOLED ekrana od 6,4 inča je senzor otiska prsta, a baterija od 3.200 mAh može se puniti i bežično. Računajte da ćete u tom slučaju bežični punjač morati kupiti posebno.

POGLEDAJ PONUDU NA GEARBESTU ($499,99)!

Na leđima Mi 9 je trostruka kamera sa senzorima od 48 MP + 16 MP + 12 MP, koja daje fantastične fotografije. Jak adut su i stalne softverske nadogradnje, kojima Xiaomi svako malo dodaje nove funkcije u svoje mobitele. Svakako na gornjem linku pogledajte što sve ovaj moćni smartfon može (a može sve!), jer je puno detaljnije objašnjeno nego u ovih par rečenica.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh