Xiaomi

Xiaomi Mi Max 2 u proizvodnim problemima

Nekima ide toliko dobro, da im to počinje predstavljati glavobolju. Xiaomi se, čini se, prilično muči da zadovolji potražnju za svojim novim uređajem Mi Max 2.

Riječ je o novom uređaju koji dominira veličinom: 6,4 inča ekrana donosi Full HD rezoluciju, što će uz priložene stereo zvučnike rezultirati vrlo ugodnim multimedijalnim iskustvom. Valja reći kako će isto i potrajati, jer ga energijom hrani moćna baterija od čak 5.300 mAh. Pritom je Mi Max 2 samo 8 mm tanak, zbog čega treba čestitati njegovim dizajnerima.

Čipset je provjereni, izvrsni Qualcomm Snapdragon 625, čijih je osam jezgara upareno s 4 GB radne memorije, što osigurava lijepe performanse. Pohrani podataka namijenjeno je 64 GB memorije, što se može povećati odgovarajućom  karticom (128 GB max).

Iako je Mi Max 2 u ponudi gotovo svih značajnijih internetskih trgovina, kupiti se može tek u pretprodaji i to s rokom isporuke od dva tjedna. Iako iz kompanije nema nikakve službene izjave zašto Mi Max 2 nije u stalnoj ponudi, šuška se kako Xiaomi trenutnim kapacitetima nikako ne može namiriti potražnju.

Isti je slučaj i s njihovim flagshipom Mi 6, koji također ima muke s raspoloživošću. Iako se trenutno može kupiti na Gearbestu po prilično povoljnih 399,99 dolara, priča kaže kako proizvodnja ovog modela također štuca.

Xiaomi ima pred sobom ugodan, ali težak zadatak: namiriti navalu potrošača za svojim proizvodima, no učiniti to učinkovito i na vrijeme, ili će kupci svoj novac preusmjeriti drugim brandovima.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh