Xiaomi

Xiaomi Mi Mix 4 imat će savitljivi ekran i kameru sa 60 MP

Ova će godina biti obilježena mobitelima sa savitljivim ekranom, a to je prilika koju Xiaomi ne želi propustiti. Do sada su objavili dva kratka teasera, u kojima su pokazali mobitel sa savitljivim ekranom. Izazvali su jako veliki interes, jer se po viđenom čini kako će Xiaomi uskoro iznjedriti kvalitetan proizvod, a kako stvari stoje, to će biti Mi Mix 4.

Još nema nikakve službene objave kad će Mi Mix 4 u prodaju, ali počele su indirektne najave. O nekima sam već pričao, a evo i jedne nove. Na stranici Alipay, koja je online platforma za plaćanja po principu Paypala, redovito se ažurira lista uređaja koji podržavaju transakcije ovim putem. Ondje su se jučer pojavila četiri nova modela, a jedan od njih je Xiaomi Mi Mix 4.

Na toj se listi sugerira kako će Mi Mix 4 imati zakrivljeni ekran, iako, kažem, Xiaomi još uvijek šuti kao zaliven. Vidi se i naznaka 60-megapikselne kamere i to je otprilike sve što se može zaključiti. Iako Xiaomi već ima u ponudi avangardni Mi Mix 3 (i to dostupan s EU skladišta!), čini se kako će s njegovim nasljednikom otići još jedan korak dalje. Mix serija od samoga je početka predstavljala najbolje i najnaprednije što Xiaomi nudi, tako da i sada treba očekivati puno toga dobroga. Za pravu, punokrvnu informaciju treba čekati još nekoliko mjeseci ali, barem što se Xiaomija tiče, ovo će biti jako zanimljivo ljeto.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh