Xiaomi

Xiaomi Mijia 2 pametni usisavač snižen za 35% na akciji

Čini se da Xiaomi lagano preuzima kontrolu svijeta. Smartphoni, televizije, laptopi, akcijske kamere, dronovi, slušalice, čistači zraka i sad još i robotski čistač kuće! Nebo je granica za Xiaomi dok izbacuju sve više i više popularnih spravica sa svojim stilom. Njihov robotski čistač koji je trenutno na prodaji za $496.99 nije iznimka njihovoj vrhunskoj kvaliteti.

Xiaomijev robotski čistač ima vrhunske mogućnosti orijentacije i čitanja oblika sobe. Pomoću LIDAR sustava koji skenira sobu laserskim radarom, pokriva svaki kut sobe sa velikom preciznošću. Sve što taj robot vidi, vidite i vi pomoću Xiaomijeve aplikacije za smartphone. Imate isto i mogućnost manualno robota slati po kući ako ste, na primjer, unijeli nečistoću dok ste ulazili u kuću. Samo ga pošaljite ispred ulaznih vrata i pustite ga da odradi svoj posao.

Image result for Xiaomi Mijia Smart Home Cleaner 2nd Generation

Baza za punjenje je prilično mala i može se staviti ispod namještaja zbog estetike a i zbog čuvanja prostora. Ovaj robot je isto vrlo versatilan sa više modova rada pristupačnim korisniku. Odaberite između tihog, normalnog i turbo načina rada, ovisno o tome koliko želite da vaš robotski čistač bude brz (i glasan). Opet, čak i na turbo modu, Xiaomi Mijia druge generacije nije neugodno glasan. Kada je potpuno napunjen, robot može raditi čak i do dva i pol sata zahvaljujući svojoj velikoj bateriji od 5.2Ah. To je dovoljno da pokrije 250 kvadratnih metara.

Ako ste zainteresirani za kupovanje ovog robotskog usisavača, sada je vrijeme! Xiaomi Mijia 2 je trenutno na prodaji u TomTop trgovini, a prodaje se za samo 65% svoje originalne cijene. Možete ga nabaviti na linku ispod.

POGLEDAJ PONUDU NA TOMTOPU!

Tražili ste:

  • ROBOT USISAVAČ XAOMI (1)
  • xiaomi s60 lidar (1)
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh