Xiaomi

Xiaomi na akciji: mobiteli, dronovi, tableti i još sto čuda

Na Gearbestu smo naletjeli na akcijsku prodaju proizvoda marke Xiaomi. Naći ćete ondje svašta, budući da Xiaomi u portfelju ima svega, od igle do lokomotive. Mi smo se bazirali na pametne telefone jer nas najviše zanimaju, no vi svakako konzultirajte Gearbestovu stranicu za više informacija.

>> Pogledaj Xiaomijeve proizvode na akciji <<

U ponudi je, recimo, vrlo povoljni Xiaomi Redmi 4A. Za 99,99 dolara dobit ćete 2 GB radne odnosno 32 GB interne memorije, dok posao vučne službe odrađuje četverojezgreni Snapdragon 425. Kamere su u kombinaciji 13 MP stražnja + 5 MP prednja, a fiksna baterija je zapremine 3.120 mAh. Nešto ćete jeftinije proći (94,99 dolara) ako isti mobitel kupite s nešto manje interne memorije (16 GB), a taj ćete povoljniji uređaj naći nešto niže na stranici.

Vrlo slična konfiguracija je i u Xiaomi Redmi 4X, koji donosi nešto jači procesor. U njemu je Snapdragon 435 i baterija kapaciteta 4.100 mAh. Ostale su specifikacije navlaš iste. Cijena je nešto veća, no riječ je i dalje o vrlo pristupačnom telefonu: Redmi 4X dođe 111,99 dolara.

Xiaomi Mi Note 2

I jedan je top telefon doživio lijepo sniženje: Mi Note 2 uređaj je s najviše police i inače ga cijene na 609,99 dolara. Impresivan niz karakteristika počinjemo sa Snapdragonom 821. Prate ga 4 GB radne i 64 GB interne memorije, dok je zaslon 3D (dakle u potpunosti zakrivljen) i dijagonale je 5,7 inča. Kamera ima moćni senzor od 22,5 megapiksela, a baterija podržava Quick Charge 3. Ovaj telefon košta 407,99 dolara i baš njega želimo u svom džepu.

>> Pogledaj Xiaomijeve proizvode na akciji <<

Osim mobilne telefonije, rekosmo već, ondje ima slušalica, rasvjetnih tijela, tableta, laptopa i niz drugih gadgeta koji na sebi nose ime Xiaomi, a zajedničko im je umjerena cijena i visoka kvaliteta. Baci oko.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh