Novosti

Xiaomi Redmi Note 4 izlazi uskoro?

Foto: pcworld.com

Još uvijek se nije slegla prašina oko Xiaomi Redmi Note 3 modela, a već su krenula nagađanja oko izlaska četvorke, kao i o specifikacijama iste.

Ako ste u potrazi za jeftinim mobitelom dobre kvalitete, razmislite o kupovini hita iz Xiaomi radionice. Xiaomi Redmi Note 3 već tjednima ne silazi s vrha liste najtraženijih mobitela GSM arene (i danas je bio najtraženiji), a razlog tome je kvaliteta uređaja u nižem cjenovnom rangu (cijena se kreće oko 200 američkih dolara).

I dok mnogi istražuju navedeni model, Xiaomi radi punom parom, te, ako je vjerovati kineskim medijima, novi model Xiaomi Redmi Note 4 mogao bi ugledati svijetlo dana prije nego je to bilo tko očekivao. Mnogi izvori navode kako će to sigurno biti već ove godine, no neki idu još dalje u prognozama pa tvrde da će se to dogoditi već nakon ljeta.

Osim datuma izlaska nagađa se i o specifikacijama uređaja koji bi trebao biti veći od sadašnjeg modela (odnosno veći od 5,5 incha), imati Snapdragon 652 procesor, 3 GB radne memorije, 16 GB interne memorije, te podržavati tehnologiju brzog punjenja (Qualcomm’s QC 3.0). Ostaje upitno koja će mu biti cijena.

Za kraj treba dodati kako Xiaomi svakodnevno raste na tržištu, te im se predviđa odlični treći kvartal za koji direktor i stručnjak za mobitele iz IHS Technologyja, Kevin Wang, prognozira prodaju 20 milijuna Xiaomi uređaja.

Izvor: Gizmochina.com

Update: Xiaomi Redmi Note 4 je upravo izašao, te je dostupan u kineskim trgovinama!

1 Komentar

1 Komentar

  1. 15 kolovoza, 2016 at 10:14 am

    Novi Redmi Note je već dostupan na stranicama Honorbuy webshopa i to pod nazivom Redmi Note Pro. Da li je moguće da je već dostupan, a još ga ne vidim na službenoj stranici Xiaomia? Evo i link na honorbuy http://www.honorbuy.com/894-xiaomi-redmi-pro-32gb.html.

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh