Xiaomi

Zanima li te novi Xiaomi Mi Mix 2? Imamo kupon s kojim ga možeš dobiti povoljnije!

Novi flagship iz Xiaomijeve kuhinje, ultra-moćni Mi Mix 2, trenutno je najzanimljiviji pametni telefon koji nam dolazi iz Kine. Unaprijeđen u odnosu na prethodnika (mada sam mu neke stvari i zamjerio) predstavlja vruću robu koja na stražnjoj maski ima oznaku “Mi”. Da je jeftin – nije. Flagshipi traže poprilično dolara, a ovaj košta 569,99 zelembaća. Svejedno se nešto može uštedjeti ako iskoristite kupon mix2dp.

Impresivnu hardversku karavanu predvodi Snapdragon 835, trenutno najjači čipset iz Qualcommova laboratorija. Njegovih osam jezgara postiže maksimalni radni takt od 2,45 GHz, što će uz dodatak 6 GB radne memorije učiniti da aplikacije lete. Podatkovnog prostora je na raspolaganju 64 GB, što se može, zlu ne trebalo, proširiti adekvatnom memorijskom karticom.

Zaslon je dijagonale 5,99 inča, dakle nešto je manji u odnosu na prethodnika. Kupci originalnog Mixa zamjerali su zahtjevnost rukovanja s dijagonalom od 6,44 inča, stoga je to bio jedan od razloga smanjivanja dimenzija. Kamera na njegovim leđima ima senzor od 12 megapiksela i, unatoč što je nazivno slabija od prošlogodišnje (16 MP), u praksi daje bolje rezultate.

>> Pogledaj ponudu za ovaj uređaj [kupon mix2dp]

Kuponska kampanja kratkog je daha, a valja reći kako ćete njome originalnu cijenu od 569,99 dolara spustiti na 555,99 dolara (vrijedi samo za model u crnoj boji). Ostvarena razlika dobro će doći za pokrivanje dijela uvoznih troškova, koji iznose 25% cijene. Osjetnom iznosu unatoč, Mi Mix 2 je smartfon koji je itekako vrijedan uloženog.

3 komentara

3 Comments

  1. 10 listopada, 2017 at 7:44 pm

    Moze meni kupon

  2. 10 listopada, 2017 at 8:19 pm

    Xiaomi najbolji!

  3. 12 listopada, 2017 at 5:14 am

    Mene ta sreca nece opaliti….

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh