ZTE

Axon 7s stiže i u jeftinijoj varijanti?

Tek što je najavljen ZTE Axon 7s, sada mu, čini se, stiže i jeftinija inačica, barem se tako čini po vijestima koje kolaju internetom.

Axon 7s nadograđeni je Axon 7, kojeg smo nedavno imali na recenziji. Recenzirani uređaj nas je oduševio, kako čistom hardverskom snagom, tako i sjajnim stereo zvučnicima koji su za dvije klase iznad svega što smo do sada čuli od pametnih telefona.

Tijekom ovog mjeseca na tržište stiže spomenuta nadogradnja, koja se prvenstveno očituje u drugom čipsetu (Snapdragon 821 umjesto 820) te unaprijeđenoj kameri. Axon 7s imat će, naime, dvostruku stražnju kameru: primarna će biti 20-megapikselna, dok će sekundarna biti s 12-megapikselnim senzorom. Mogućnost snimanja videa u 4K rezoluciji se podrazumijeva. Unaprijeđen je i memorijski dio, pa će tako radna komponenta raspolagati s čak 6 GB, a interna sa 128 GB prostora.

E sad, jeftinija varijanta, koja će uslijediti nedugo po objavi Axona 7s, imat će nešto manje snage. Raspolagat će s 4 GB radne memorije te marginalno slabijom baterijom (3.320 umjesto 3.400 mAh). Čipset će također biti nižeg ranga, no još ne znamo točno koji – saznali smo tek da je riječ o četverojezgrenom procesoru radnog takta 2,15 GHz.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh