ZTE

Evo dobre ponude za Nubiju Z17 i Z17 Lite

Tu i tamo na tržište izjuri neki zaista zanimljiv smartfon s dobrim omjerom cijene i kvalitete, a današnja ponuda na Geekbuyingu svratila mi je pozornost na jedan upravo takav. ZTE je lansirao smartfon Nubia Z17 u lipnju prošle godine, i uređaj je postigao pozitivan odjek među korisnicima. Ova kompanija stoga nije stala na tome – kada je pala prodaja, pobrinuli su se da imaju dostojnog zamjenika i prošli mjesec izbacili nešto laganiju inačicu Nubia Z17 Lite.

U maniri ZTE-a može se očekivati dobar dizajn i kvalitetni materijali, a u tome nisu podbacili ni ovdje. Sačinjen od jednog komada metala, Nubia Z17 Lite je tanak i elegantan smartfon u mat crnoj ili plavoj boji s crvenim detaljima u obrubu stražnje kamere. Obzirom na dimenzije jasno je da se tu ne krije prevelika baterija – s kapacitetom od 3.200mAh ova bi baterija mogla tražiti češće punjenje (jednom dnevno), no uz tehnologiju brzog punjenja ni to više nije toliki problem.

5,5-inčni FHD zaslon premazan je zaštitnim slojem stakla Corning Gorilla Glass. Pod haubom ruje Snapdragon 653 procesor, a u radu mu pomaže zahvalnih 6GB radne memorije i 64GB prostora za pohranu. Stražnja kamera je u dualnoj konfiguraciji, a pomoćni senzor je monokromatski i donosi potpuno podebljanje rezolucije (13MP+13MP). Prednja kamera ima rezoluciju do 16MP, a senzor je Samsungov.

ZTE je razvio svoju vlastitu inačicu Androida, odnosno na arhitekturi Android 7.1 izgradio je Nubia 5.0 korisničko sučelje.

Partnerstvo ZTE-a i Tronsmarta u ovoj varijanti rezultiralo je dobrim dealom na Geekbuyingu. Uz Nubiju Z17 ili Z17 Lite mogu se naručiti i Tronsmartovi gadgeti (slušalice, zvučnik, kontroler, punjač za automobil ili adapter za USB), a sveukupna cijena bit će niža od redovne. Akciju možete pogledati ovdje, a ako ste zainteresirani za Z17 Lite, imamo još jedno ugodno iznenađenje: unosom kupona NUBIAZ17LTE ostvarit ćete dodatni popust od 10 dolara. Ponudu za Nubia Z17 Lite pogledajte ovdje.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh