ZTE

Klizi u stranu: ZTE Axon S izgleda fantastično!

Kompanija koja je nekad pravila jako dobre mobitele, ZTE, a onda je na par godina nestala, vratila se s odličnim Axon 10 Pro. Ako vam on baš i nije po ukusu jer generalno liči brojnim drugim flagshipima s početka ove godine, imamo bolji prijedlog: ZTE Axon S. On se osim zanimljivim dizajnom može pohvaliti također s vrhunskim specifikacijama, a renderi koje donosimo izgledaju jako, jako primamljivo.

Klizni mobiteli nisu novost: Honor, Xiaomi i Lenovo već su predstavili takve uređaje, koji jednim potezom prsta kliznu prema dole. ZTE se odlučio na nešto originalniji pristup, pa njegov Axon S to čini horizontalno. Rezultat je isti kao i kod konkurencije, jer rezultira micanjem ekrana kako bi se ukazale selfie-kamere.

Kamera na leđima ima tri senzora, od kojih primarni donosi 48 megapiksela. One su također skrivene sve dok ekran ne klizne u stranu, što je odlično dizajnersko rješenje. Još se vidi čitač otiska prsta ispod ekrana, što je must-have na današnjim flagshipima. Od hardvera se ne očekuje ništa manje nego Snapdragon 855 i prateća velika količina memorije, minimalno 6+128 GB. Požuri s njime, ZTE! Konkurencija ne oprašta kašnjenje.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh