ZTE

Opet imamo kupon, ovog puta za Nubia Z17 Lite

Neki od proizvođača pametnih telefona imaju dvije, pa čak i tri linije pametnih telefona koje prodaju pod različitim imenima. Time žele pokriti različita tržišta ili njihove dijelove. ZTE je tako vlasnik imena Nubia, za čiji smo model Z17 Lite dobili kupon ZTEZ17L.

Odličan je to pametni telefon s 5,5-inčnim Full HD zaslonom bez rubova, preko kojeg je položen Gorilla Glass. Hardverski je jak jer ima Snapdragon 653 te čak 6 GB radne memorije. Znajući ZTE, ova je sigurno odlično ukomponirana u telefon i nije tu samo šminke radi. Aplikacije i fotografije skladišti se na 64 GB prostora, koji se dodatno može proširiti adekvatnom karticom.

Stražnja kamera je dvostruka: primarni senzor je izvrsni Sony IMX258 kojem sekundira monokromatski s također 13 MP. Prvi senzor dakle bavi se bojama, a drugi sjenčanjem, i završni rezultat su izvrsne fotografije s izraženim bojama i s istaknutim detaljima. Prednja kamera ima Samsungov senzor i rezoluciju 16 megapiksela.

>> Pogledaj ponudu i iskoristi kupon ZTEZ17L

Kuponom se redovna cijena spušta na 269,99 dolara, a birati možete između crne i plave varijante. Ako pak odaberete paket u kojem se još nalaze silikonska zaštitna maska i kaljeno staklo, cijena će iznositi 299,99 dolara.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh