ZTE

Stiže nam Axon 9, novi flagship iz ZTE-a

Dugo nismo ništa pisali o mobitelima kompanije ZTE. Relativno sporo izdaju nove mobitele, pa ma koliko god bili dobri, hiperaktivno tržište brzo baci u zaborav. Recenzirali smo nekoliko njihovih mobitela s naglaskom na izvrsni Axon 7, koji će sad, čini se, napokon dobiti nasljednika.

Na društvenoj mreži Weibo pojavili su se renderi i specifikacije za Axon 9, koji će biti flagship ZTE-a za 2018. godinu. Kao što se primijetili, preskočen je Axon 8, vjerojatno zato što je Axon 7 model iz 2016. godine, a u 2017. ZTE nije izdao nikakav flagship uređaj ako ne računamo Axon 7s, koji je bio tek blaga nadogradnja originala.

Na renderima se vidi metalno kućište s vrlo tankim rubovima oko ekrana. Nigdje se ne vidi senzor otiska prsta, pa je vjerojatno smješten ispod zaslona kao što je to učinio, primjerice, Vivo X20 Plus UD. Kamere će biti dvostruke i sprijeda i straga, a dijagonala ekrana 6 inča. Memorije će biti u varijantama 4 ili 6 GB za radnu, odnosno 64, 128 ili 256 GB za internu varijantu. Predstavljanje ovog mobitela trebalo bi biti sredinom godine.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh