Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Mobiteli

Razbibrigom protiv stresa: pet najboljih igara za opuštanje

Tradicionalan izbor najboljih igara svodi se na one s gomilom eksplozija, pucnjave i dekapitaliziranja ovoga ili onoga. I naravno da su zabavne k’o vrag, no tu i tamo bi dobro došla neka igra u kojoj bi se samo izvalili na kauču i pustili mozak na pašu.

>> Najbolje akcijske igre za Android
>> Najbolje Tower Defense igre za Android

Takve igre poput onih na geek.hr/igrice nisu među prominentnijima i rijetko se nađu u izboru najboljih, no mi smo se potrudili pronaći i predložiti nekoliko najupečatljivijih.

Hocus

Optička iluzija, tako bi se mogao nazvati neobični Hocus. Svodi se na vođenje kocke kroz labirint i traženje izlaza koji je tu, vidljiv, ali teško dohvatljiv.

Nema pritiska i nema vremenskog ograničenja, tek opuštajuća glazba i sve složeniji nivoi. Odlična igra.

Alto’s Adventure

U Alto’s Adventure naći ćete se u ulozi čobanina koji je izgubio svoje stado, pa ćete zajahati snowboard i krenuti u potragu za njima. Putem ćete naići na mnoge nedaće koje valja zaobići ukoliko želite sustići stado, a usput ćete se čudom čuditi kako uz Alto’s Adventure vrijeme brzo prolazi.

Monument Valley

Ovdje će vas zapasti zadatak da manipulirate čudnim, gotovo pa nemogućim strukturama i slagati ih u traženi oblik, a sve kako biste napredovali kroz nivoe. Fluidni, minimalistički Monument Valley sjajna je zabava i jamac da uz nju nećete razbijati glavu ničim drugim.

I Love Hue

Najnovija među ovdje nabrojanim igrama, I Love Hue vrlo je jednostavna u svojoj ideji. Cilj je preslagati obojene pločice na način da se poklapaju njihove nijanse, od svjetlije k tamnijoj. Ova mozgalica isprva je dječje jednostavna, no kasnije postaje sve kompleksnija.

Infinity Loop

Infinity Loop vas traži da zatvorite različite oblike tako što ćete rotirati njihove dijelove. Minimalistička i uz odgovarajuću i opuštajuću glazbenu podlogu, ova igra je pravi chill za lijena poslijepodneva nakon posla.

Možda će vas zanimati

Igre

Mobilne igre svakim danom postaju sve potpunije i naprednije, omogućujući da uživate u iskustvima sličnim onima koje možete imati s vašim konzolama ili računalima....

Mobiteli

Google će, uz Android 12, predstaviti novu značajku koja nosi naziv “play as you download”. Sam naziv nove značajke odaje njezinu funkciju, odnosno omogućit...

Mobiteli

Ako ste ljubitelj igara i uvijek tragate za novim igrama koje bi mogli preuzeti na svoj Android telefon, morate znati jednu vrlo važnu stvar...

Mobiteli

WhatsApp se suočio s burnom reakcijom korisnika otkad je objavio da želi ažurirati svoju politiku privatnosti promjenama koje će omogućiti Facebooku prikupljanje svih podataka...