Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Mobiteli

Oukitel časti: uzmi telefon besplatno ili K10000 Pro u pola cijene

Oukitel je već otprije poznat po svojoj seriji K, koja donosi telefone pozamašnog kapaciteta baterije. Posljednji u nizu je K10000 Pro, čija zapremina iznosi monstruoznih 10.000 mAh. Početkom sljedećeg mjeseca stiže u internetske trgovine, pa je Oukitel pokrenuo marketinšku kampanju s ciljem upoznavanja tržišta s ovim uređajem.

Tako pozamašna baterija zahtijeva dugotrajno punjenje, pa je Oukitel zdravorazumski dodao adapter s podrškom za brzo punjenje. Uz njegovu pomoć K10000 Pro do čepa će se napuniti za otprilike tri sata – prilično vremena, no zamislite koliko bi punjenje tek trajalo s običnim punjačem. Skrenite pozornost na riječ “otprilike”, jer će biti bitna u nagradnoj igri koju smo spomenuli na početku.

Oukitel je, naime, pokrenuo nagradnu igru imena “Guess the Answer to Win Gift”, u kojoj je cilj dvostruk: na službenoj ti stranici valja pogoditi koliko točno vremena treba da se K10000 Pro napuni, odnosno koliko se drugih pametnih telefona (konkretno iPhone 7 Plus) može napuniti pomoću ovog uređaja.

Igra je počela danas i trajat će do 28. ovog mjeseca. Cilj vam je, ponovit ćemo, odgovoriti na dva pitanja:

– Koliko dugo traje punjenje mobitela Oukitel K10000 Pro?
– Koliko se komada iPhone 7 Plus napuni pomoću Oukitela K10000 Pro?

Oni koji odgovore točno (ili barem budu najbliži točnom odgovoru) ulaze u konkurenciju za nagradu, a to je pametni uređaj Oukitel A8. Napominjemo kako imate tri pokušaja za pogoditi točne odgovore.

>> Sudjeluj u nagradnoj igri i osvoji nagradu <<

Kako se približava premijera za K10000 Pro, Oukitel je pripremio još ugodnih vijesti. Iako je najavljena cijena od 219,99 dolara za ovaj uređaj, iz tvrtke javljaju kako imaju još bonusa i popusta u rukavu.

Ukoliko se, naime, pretplatite na službenoj stranici, dobit ćete kupon kojim ćete spustiti cijenu uređaja za 40 dolara. Uz to vam slijedi i poklon-paket za K10000 Pro u vrijednosti od 30 dolara.

>> Pretplati se za kupon, poklon i mobitel u pola cijene <<

Uz sve navedeno, Oukitel će svakog dana metodom slučajnog odabira izabrati deset pretplatnika, koji će dobiti priliku kupiti moćni K10000 Pro u pola cijene, dakle za samo 109,99 dolara. Ukoliko ste zainteresirani za bilo što od nabrojanoga, valja vam se pretplatiti – to možete do 31. ovog mjeseca, a pruža se mogućnost i da dobijete nagrade ukoliko popratite Oukitel na njihovoj Facebook stranici.

>> Sudjeluj na službenoj Facebook stranici i osvoji nagrade <<

Oukitel, kao što vidite, nudi sto čuda. Izaberite što vam najviše odgovara i pokupite nagrade. Sretno!

Možda će vas zanimati

Mobiteli

OUKITEL je kompanija koja gleda na duge staze. Svako malo svoje korisnike obraduju novim modelima, koji dobro pariraju konkurenciji. Osim postojećih korisnika, OUKITEL svakom...

Mobiteli

Kao što je već najavljeno, prvi robusni Oukitelov pametni telefon – model WP6 sa 10000 mAh baterijom i 48MP kamerom, danas je u 7...

Mobiteli

OUKITEL je najavio da će 20. ožujka u prodaju pustiti svoj novi model WP6. Smatrphone vrhunskih performansi doći će po pristupačnim cijenama, s dodatnim...

Mobiteli

smartfon će se u rujnu pojaviti u prodaji po redovnoj cijeni od 139,99$, no nekoliko dana prije od 26-30. kolovoza traje pretprodajni period u...