Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Mobiteli

Jeftini mobiteli za svačiji džep – evo što se nudi ove godine!

Vrijeme je za tjedni pregled, koji su najbolji jeftini mobiteli 2018 godine na kineskom tržištu? Prešao sam Gearbest uzduž i poprijeko i pronašao par zanimljivih komada za svačiji džep. Ima ih naravno još, pa se svakako i vi uputite ondje. Do tada pogledajte što smo mi izabrali.

Oukitel C8

Oukitel C8 bezobrazno je jeftin mobitel (evo ga ovdje za samo 500 kuna) koji će dobro služiti korisniku koji ne treba čuda od svog telefona. U našim smo recenzijama imali priličan broj mobitela ovog proizvođača, pa uopće ne sumnjamo kako će se i C8 pokazati u dobrom svjetlu. Četverojezgreni MTK6580A zajedno s 2 GB radne i 16 GB interne memorije dostajat će za normalno korišenje najčešćih aplikacija (Facebook, WhatsApp i slične), a moći će pogurati i nezahtjevne igre. Dijagonala ekrana je 5,5 inča, a baterija ima 3.000 mAh. Upozorio bih tek na kamere, za koje se kaže da su dvostruke – e pa nisu. Čipset MTK6580A ne podržava dvostruke kamere i dodatni otvori su ovdje ukrasa radi. Ako vam to ne smeta (bokeh efekt ćete svakako dobiti softverskim trikovima), ovo je pristojan uređaj za vrlo malo novaca.

Uhans MX

Sitno skuplji je Uhans MX (512 kuna), kojeg možete detaljnije pogledati ovdje. Ima jako sličnu konfiguraciju u vidu MTK6580 te 2+16 GB memorije, samo što ne brlja s kamerama – ima ih baš onoliko koliko ih zbilja ima. Ekran je u dijagonali od 5,2 inča (1.280×720 točaka), a baterija mu ima 3.000 mAh. U paketu ćete uz sam telefon dobiti još silikonsku masku i kaljeno staklo, a dodatni mu je bonus kućište, koje je stakleno po uzoru na puno skuplje mobitele.

Moram reći kako je naslov navlakuša, jer ću sad skočiti prema srednjoj kategoriji mobitela. Ovo su opet jeftini mobiteli, ali izgovor imam u mobitelima koje sam našao jer je svaki od njih odličan izbor i nećete nimalo pogriješiti ako izaberete neki od njih.

Xiaomi Mi A1

Jeftini mobiteli - Xiaomi Mi A1

Prvi je zbilja izniman uređaj: Xiaomi Mi A1 (preporučam ga u crvenoj varijanti koju možete pogledati na ovoj poveznici) košta 219,99 dolara i o njemu je zapravo već sve rečeno u recenziji. Sjajan uređaj donosi Snapdragon 625 te 4 GB radne i 64 GB interne memorije. Kamere su priča za sebe: na leđima su dva senzora s 12 MP svaki i najbolji su u klasi. Dugotrajna baterija, izvrsna izrada, Full HD zaslon… Mi A1 telefon je kojem se nema što prigovoriti. Najtoplija preporuka.

Oukitel Mix 2

Još jedan mobitel koji odlično radi svoj posao je Oukitel Mix 2. Ovdje možete detaljnije vidjeti što se za njega traži, a detaljno ga razgledajte u našoj recenziji gdje se pokazao u najboljem svjetlu. Čak 6 GB brzog RAM-a (LPDDR4X), ekran koji je u Full HD+ rezoluciji (2.160×1.080 točaka), jak a istovremeno štedljiv čipset Helio P25 tek su početak priče. Cijena mu je 229,99 dolara, što je zbilja dobar deal za ono što sa sobom donosi.

Jeftini mobiteli - Oukitel Mix 2

Nubia M2 Lite

Za 128,39 dolara prodaje se Nubia M2 Lite (pogledaj ga na ovom linku). Nubia je vlasništvo ZTE-a, pa uopće ne treba sumnjati u kvalitetu ovog uređaja. Dijagonala ekrana je 5,5 inča (1.280×720 točaka), a hardversku stranu pokrivaju MTK6750 zajedno s 4 GB radne i 32 GB interne memorije. Kamere se čine prilično dobrima za ovu cifru (13 MP na leđima i 16 MP selfie), pa uopće ne sumnjam kako će M2 Lite dobro služiti novom vlasniku.

Jeftini mobiteli - Nubia M2 Lite

Ovo su bili naši kandidati za natjecanje “najbolji jeftini mobiteli 2018 godine”. Izbora ima još i naizgled je nepregledan. Prošetajte kroz ponudu i sami, jeftini mobiteli danas nisu raritet i možete naći raznovrsnu ponudu!

Možda će vas zanimati

Xiaomi

Nedavno ažuriranje koje je objavio Xiaomi za određene mobilne telefone izazvalo je neželjene posljedice, čineći neke uređaje neupotrebljivima. Xiaomi je priznao da postoji problem...

Xiaomi

Poco C55 je jedan novi pametni telefon koji dolazi iz Xiaomi ekosustava, a njegov omjer cijene i kvalitete odmah u startu je postao privlačan...

Xiaomi

Prije dva dana Xiaomi je predstavio svoje nove pametne telefone namijenjene globalnom tržištu. Kompletnu liniju Xiaomi 12 mobilnih telefona čine osnovni model, Pro verzija...

Xiaomi

Specifikacije: WQHD+ 120Hz zaslon Četversotruki stereo zvučnici Qualcomm® Snapdragon™ 860 8720mAh (typ) baterija visokog kapaciteta Poboljšajte svoju zabavu i radno iskustvo Dizajn i vrhunska...