Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

iOS

Apple demantirao teorije zavjere u vezi najnovijeg iPhonea

Foto: Koshiro K / Shutterstock.com

Samo nekoliko dana nakon što je objavio najnoviju verziju iPhonea, Apple je izdao ažuriranje za iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro i iPhone 16 Pro Max. Iznenadna dojava o ažuriranju zbunila je mnoge korisnike iPhonea, pa čak i potaknula teorije zavjere.

Neki su sugerirali da bi iznenadno i neimenovano ažuriranje na najnovijim telefonima mogao biti zlonamjerni softver, ali nije. Iznenadno ažuriranje je zato što je prva serija najnovijih iPhonea isporučena prije nego što je objavljen iOS 18.

Apple se oglasio:

Budući da iPhone 16 ne prepoznaje noviji softver, neki telefoni prepoznaju novi softver kao ažuriranje, iako to nije. Ažuriranje je toliko malo da ne zauzima puno prostora. Ovo ažuriranje pruža važne ispravke grešaka i sigurnosna ažuriranja za iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro i iPhone 16 Pro Max.

Sve glavne nove značajke telefona, kao i novi AirPods i Apple Watch, otkrivene su na događaju pod nazivom “It’s Glowtime”.

Na novome modelu predstavljena je nova tipka kamere osjetljiva na dodir na bočnoj strani, koja također omogućuje lakše upravljanje kamerom poput zooma. Međutim, tvrtka je sada najavila svoj Apple Intelligence za koji je već objavila da će biti “ugrađena u vaš iPhone, iPad i Mac kako bi vam pomogla da pišete, izražavate se i obavljate stvari bez napora”.

Apple, koji vodi pravne bitke u posljednje vrijeme, pohvalio se da će se Apple Intelligence “naslanjati na vaš osobni kontekst dok postavlja potpuno novi standard za privatnost u AI i koristit će se da svoju značajku glasovne kontrole Siri učini prirodnijom”.

Možda će vas zanimati

Mobiteli

Pohvalno se piše o kineskoj kompaniji Vernee – i mi smo među takvima – čiji se telefoni diče izvrsnom kvalitetom i performansama. Jedan od...

Mobiteli

Bluboo Maya Max pametni je telefon kojeg njegova izrada, komponente i optimiziranost čine jednim od najozbiljnijih kandidata za kupovinu. Primarna, gotovo pa jedina svrha...

Mobiteli

Doogee X5 Pro je još jedan u nizu kineskih mobitela međutim realno gledajući nemaju svi love na bacanje da bi si mogli priuštiti bilo...

Mobiteli

Tvrtka Elephone upravo je pustila u pretprodaju svoj novi adut, model Elephone S7. Navedeni dolazi u dvije varijante: S7 s dijagonalom zaslona od 5,5 inča...