Akcije

Odličan i jeftin: Umidigi A3 Pro (3+32 GB) košta samo €77,87!

E ovo je zbilja dobra ponuda za Crni petak: trgovina Tomtop ponudila je pametni telefon Umidigi A3 Pro po cijeni od samo 77,87 eura! Izvanredno niska cijena za uređaj koji ima 3 GB radne i 32 GB interne memorije, a niti ostale značajke ne odaju dojam o kako je jeftinom mobitelu riječ.

Umdigi A3 Pro ima tako veliki zaslon od 5,7 inča s neizbježnim zubom na vrhu. Na leđima je dvostruka kamera sa senzorima od 12+5 megapiksela, dok je sprijeda senzor razlučivosti 8 megapiksela. Već sam istaknuo njegovu memoriju, a moram to reći još jednom: A3 Pro ima 3 GB radne i 32 GB interne memorije i nekako sumnjam da ćete naći mobitel koji ovome može konkurirati po tom pitanju.

>> Pogledaj odličnu ponudu za ovaj mobitel!

Podržano je otključavanje telefona pomoću skeniranja lica vlasnika, kao i klasično otključavanje prstom. A3 Pro je odlična prilika i ako tražite jeftin, a sposoban mobitel, ovo je kraj potrage. Ima i dvostruku kameru na leđima, s kojom možete slikati onaj bokeh efekt, pa niti s te strane neće podbaciti.

Kad smo već kod dobre ponude, evo i bonus: memorijska kartica SanDisk Ultra kapaciteta 64 GB, koja na ovoj poveznici košta samo 9,22 eura. Ako imate mobitel ili tablet sa skromnim skladišnim prostorom – česti su uređaji sa samo 16 GB memorije – ovako štogod idealna je stvar. Čim ga ubacite u mobitel, podesite da se sve fotke spremaju na karticu i olakšat ćete si prijenos podataka kad danas-sutra budete mijenjali uređaj. Nije loše napomenuti kako su ovakve kartice izrazito otporne na vodu, udarce i slične nedaće, pa su na njima vaši podaci kudikamo sigurniji negoli u memoriji samoga telefona.

Ako vam se ove ponude s trgovine Tomtop čine primamljivima, pozivamo vas da putem ove poveznice skočite na njihovu ponudu za Crni petak. Sva je prilika da ćete naći još svašta nešta ondje.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh