Akcije

Odličan i jeftin: Umidigi A3 Pro (3+32 GB) košta samo €77,87!

E ovo je zbilja dobra ponuda za Crni petak: trgovina Tomtop ponudila je pametni telefon Umidigi A3 Pro po cijeni od samo 77,87 eura! Izvanredno niska cijena za uređaj koji ima 3 GB radne i 32 GB interne memorije, a niti ostale značajke ne odaju dojam o kako je jeftinom mobitelu riječ.

Umdigi A3 Pro ima tako veliki zaslon od 5,7 inča s neizbježnim zubom na vrhu. Na leđima je dvostruka kamera sa senzorima od 12+5 megapiksela, dok je sprijeda senzor razlučivosti 8 megapiksela. Već sam istaknuo njegovu memoriju, a moram to reći još jednom: A3 Pro ima 3 GB radne i 32 GB interne memorije i nekako sumnjam da ćete naći mobitel koji ovome može konkurirati po tom pitanju.

>> Pogledaj odličnu ponudu za ovaj mobitel!

Podržano je otključavanje telefona pomoću skeniranja lica vlasnika, kao i klasično otključavanje prstom. A3 Pro je odlična prilika i ako tražite jeftin, a sposoban mobitel, ovo je kraj potrage. Ima i dvostruku kameru na leđima, s kojom možete slikati onaj bokeh efekt, pa niti s te strane neće podbaciti.

Kad smo već kod dobre ponude, evo i bonus: memorijska kartica SanDisk Ultra kapaciteta 64 GB, koja na ovoj poveznici košta samo 9,22 eura. Ako imate mobitel ili tablet sa skromnim skladišnim prostorom – česti su uređaji sa samo 16 GB memorije – ovako štogod idealna je stvar. Čim ga ubacite u mobitel, podesite da se sve fotke spremaju na karticu i olakšat ćete si prijenos podataka kad danas-sutra budete mijenjali uređaj. Nije loše napomenuti kako su ovakve kartice izrazito otporne na vodu, udarce i slične nedaće, pa su na njima vaši podaci kudikamo sigurniji negoli u memoriji samoga telefona.

Ako vam se ove ponude s trgovine Tomtop čine primamljivima, pozivamo vas da putem ove poveznice skočite na njihovu ponudu za Crni petak. Sva je prilika da ćete naći još svašta nešta ondje.

Tražili ste:

  • umidigi a3 iskustva (1)
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh