Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Apple

Apple Će sljedeći tjedan predstaviti svoj novi iPhone

Apple će svoj novi iPhone 12 predstaviti u utorak 13. listopada.

Foto: Screenshot YouTube / Apple

Tvrtka Apple je danas otkrila datum i vrijeme specijalnog događaja uz parolu “Hi, Speed” bez aludiranja na uređaj koji će biti predstavljen. Bez obzira na to, pošto je Apple u rujnu već predstavio većinu očekivanih uređaja, spomenuta kampanja će vjerojatno predstaviti svoj najpoznatiji proizvod – novi iPhone.

Ovogodišnji iPhone događaj će se odviti nešto kasnije od uobičajenog, no to nije nikakvo iznenađenje jer je Apple još u srpnju najavio da iPhone 12 neće biti predstavljen u klasičnom rujanskom stilu. Kasnije lansiranje novog uređaja je vjerojatno uzrokovano pandemijom COVID-19. Apple međutim nije zapostavio rujansko predstavljanje i tom prilikom je predstavio Apple satove i iPade, piše The Verge.

Novi iPhone 12 bi trebao imati novi dizajn s oštrijim kutovima koji sliče onima na iPad Pro uređaju i trebao bi podržavati 5G mrežu. Apple će najvjerojatnije predstaviti 4 verzije uređaja uključujući verziju od 5,4 inča (uređaj koji će biti manji od iPhone 11 Pro) i verziju od 6,7 inča (uređaj koji će biti najveći iPhone do sada).

Apple će novi uređaj predstaviti 13. listopada u 19 sati po našem vremenu.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Novosti

Od najvećih proizvođača mobitela, samo je Apple uspio zadržati svoje pozicije.

Apple

Sustav je još uvijek daleko od odvojene aplikacije koja bi analizirala stanje korisnika.

Apple

Tvrtka Facebook je svoj stav potvrdila i u praksi, kroz svoju novu opciju podrške za kreiranje komercijalnih online događaja.

Aplikacije

Glasnogovornik Facebooka rekao je da je u pitanju greška koju zaposlenici pokušavaju popravit.