Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Blackview banner

Blackview

Blackviewov “Aliexpress 618 Summer Sale 2022” sada je aktualan i nudi ogromne popuste do čak 264 dolara

Blackview je kineski proizvođač pametnih telefona koji se posvetio robusnim tipovima tih uređaja. On je poznat po svojim izdržljivim pametnim telefonima koji su u posljednje vrijeme opremljeni i nekim sjajnim dodacima kao što su kamere za noćno gledanje i termoviziju, a to su samo neke od zanimljivih značajki po kojima se Blackview razlikuje od uređaja brandova kao što su Oppo, Vivo ili pak Xiaomi.

Može se reći kako se već desetljećima u Blackviewu pokušavaju usredotočiti na kreiranje pametnih telefona koji će biti na visokoj razini, a pritom se vode pomisli kako kreiraju uređaje za one koji “uživaju u pametnom životu”. Blackview se tako može pohvaliti pametnim telefonima koji su prikladni za osobe koje su ljubitelji avantura na otvorenom, mainstream pametnim telefonima za jedno iskustvo više na poslu ili u zabavnim aktivnostima, namjenskim tabletima za bolje učenje te uređaja prikladnih za rad starijim osobama, djeci i uredskim radnicima. Također, isto se može reći i za njihove pametne satove i slušalice.

Prema najnovijim vijestima koje dolaze iz Blackviewa, budući da se radi o top prodavaču na Aliexpressu, kreirana je prava ljetna rasprodaja. Na njoj se nalazi čak 618 različitih ponuda među kojima se nalaze čak i uređaji čiji popusti dosežu sjajnih 264 dolara. Ta će rasprodaja trajati od 27. lipnja do 1. srpnja, a stoga vam donosimo najbolje ponude koje nikako ne smijete propustiti.

Blackview BL8800 Pro

Blackview BL8800 Pro je Blackviewov prvi robusni telefon koji podržava 5G povezivanje i termičku sliku. Ovaj uređaj ima mnogo toga što će vas impresionirati, a 5G će definitivno poboljšati iskustvo svega što radite – brži prijenosi, preuzimanja, streaming i igranje igara.

Blackview BL8800

Blackview BL8800 5G zadržao je sve funkcije i značajke koje posjeduje Blackview BL8800 Pro i koje ga čine ozbiljnim robusnim telefonom. Ipak, neke razlike leže u konfiguraciji kamere: Blackview BL8800 ima funkciju noćnog vida kako biste vidjeli u mraku te ultraširoku kameru od 8 MP sa 117° koja može uhvatiti puno više toga nego prije.

Blackview BV8800

Blackview BV8800 je 4G verzija Blackviewa BL8800 koja ima prednost u usporedbi s drugim 4G robusnim telefonima. Posjeduje sustav kamera, uključujući glavni senzor od 50 MP, IR noćni vid od 20 MP, ultra-široku kameru od 8 MP i 117° te prednju kameru od 16 MP koja će definitivno osnažiti vašu fotografiju.

Blackview BV6600 Pro

Ako ne želite potrošiti bogatstvo na praktično iskustvo s termalnim slikama, najpovoljniji robusni telefon je Blackview BV6600 Pro.

Blackview BV6600

Blackview BV6600 je dobro poznat kao jedan od uređaja s najboljom baterijom koju možete pronaći. Njezin kapacitet je čak 8580 mAh što znači da je ovaj mobitel u usporedbi s konkurentima koji nude istu bateriju puno isplativiji jer ima nižu cijenu. S jednim punjenjem, BV6600 može bez problema odrađivati sve vaše zadatke od jutra do mraka.

Blackview A95

Otkako je lansiran Blackview A95, Ovaj proizvođač je često hvaljen zbog svoje inovativnosti u proizvodnji estetskog pametnog telefona s moćnom konfiguracijom za mlađe korisnike uz zapanjujuće niske cijene. Među svim svojim hvalevrijednim značajkama, A95 je najomiljeniji zbog svoje kamere s 20MP koja se temelji na naprednoj tehnologiji 4-u-1 koja značajno poboljšava kvalitetu fotografije pri slabom osvjetljenju.

Blackview Tab 11

Blackview Tab 11 predstavlja prvi pokušaj Blackviewa da odgovori na potrebu potrošača za streamingom 1080p+ premium sadržaja na Youtubeu, Disney+ ili Netflixu. Tab 11 štedi vaš novac koji biste potrošili na kino ili kazalište jer možete gledati HD sadržaje na tabletu bez potrebe za izlaskom iz kuće.

Blackview Tab 12

Blackview je predstavio Blackview Tab 12 kao napredniju verziju najprodavanijeg Taba 8 koji je omiljen zbog svoje iznimne pristupačnosti i svestranosti. Tab 12 sadrži jasni zaslon temeljen na naprednoj tehnologiji unutar ćelije, kao i nadogradnju do 1TB proširivog prostora za pohranu. Može se reći kako Tab 12 pruža neograničenu slobodu kvalitetne vizualne zabave i veliki kapacitet za rad ili učenje.

Možda će vas zanimati

Apple

Koliko god pametni telefoni bili izdržljivi, još uvijek postoji jedan način koji gotovo garantira da će umanjiti njihov životni vijek. Naravno, radi se o...

Blackview

Prema službenim izvorima, dugo očekivani Blackview Tab 16 spreman je za svoju svjetsku premijeru 20. ožujka. Nakon dvije godine istraživanja i razvoja, Blackview ne...

Mobiteli

U današnjem svijetu mobilne kamere sve su sofisticiranije i popularnije za snimanje video uradaka. Mobilni uređaji postaju sve moćniji, a softvera za obradu videa...

Blackview

Kako zahtjevi za online predavanjima i telekonferencijama nastavljaju rasti, važnost tableta je značajno porasla, a Blackview Tab 15 je odmah stekao globalno priznanje za...