Doogee

Doogee MIX koštat će samo 200 dolara!

Telefon koji je zadnjih tjedan-dva privukao poprilično pozornosti, Doogee MIX, odlikuje se vrlo upečatljivim izgledom i odličnim specifikacijama.

Kao što smo već pisali, riječ je o manjem i znatno jeftnijem klonu modela Xiaomi Mi Mix; ekran mu nema rubova a bome i koštat će daleko manje. Cijena, kako kažu iz kompanije, bit će 200 dolara, što je tri puta manje od originalnog MIX-a.

Doogeejev uređaj neće biti niti tako napredan. Imat će, primjerice, fizički zvučnik pri vrhu, za razliku od Xiaomijeve napredne akustičke tehnologije. Imat će i jednu kameru straga više u odnosu na svoj uzor: primarna će biti razlučivosti 16 megapiksela, sekundarna upola manje.

Matična se kompanija u ovom slučaju hvali tzv. minimalno maksimalnim telefonom, dakle uređajem koji ima minimalizirano tijelo i maksimaliziran zaslon. Razlog ovakvoj promociji leži u činjenici kako se sa svojih 5,5 inča čini kudikamo manjim nego što zaista jest, a osobito u usporedbi s flagshipima na koje se ugledao, Mi Mix i Galaxy S8.

Što se pak performansi tiče, temeljit će se na čipsetu Helio P25, uz kojeg će ići 4 GB/6 GB radne i 64 GB/128 GB interne memorije. Glasina kaže kako će u ponudi biti i još jača inačica temeljena na čipsetu Helio X30.

Doogee Mix u prodaju stiže negdje u petom mjesecu, a ako se zaista bude prodavao za navedenih 200 dolara, bit će to izvrstan izbor za kupovinu.

Tražili ste na Googlu:

  • helio x30 (1)
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Popularno

Vrh