Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Android

Evo što smo saznali iz novog videa za Sony Xperiju 5 V

xperia 5 v
Foto: Screenshot

Sony je nedavno objavio svoje najnovije ponude pametnih telefona, gdje su vodeći modeli Xperia 1 V i Xperia 10 V srednje klase. Međutim, čini se da tvrtka ima još toga na zalihama prije kraja godine, uključujući nadolazeću kompaktnu Xperiju 5. Slijedeći prethodne obrasce izdavanja, možemo očekivati ​​da će Xperia 5 biti najavljena negdje između kolovoza i listopada.

Xperia 5 V spada između Xperia 1 i Xperia 10, predstavljajući zlatnu sredinu među Xperia pametnim telefonima. Nudi mnoge izvrsne značajke i dizajn sličan Xperiji 1, ali u kompaktnijem obliku i po relativno nižoj cijeni.

Unatoč tome što će Xperia 5 V biti puštena u prodaju tek za nekoliko mjeseci, pojavio se video koji je otkrio uređaj u punom sjaju. Video koji je navodno procurio, a koji je na Redditu objavio jedan korisnik, čini se da je reklama za još nenajavljeni pametni telefon. Prikazuje poznati dugački i uski oblik koji se može vidjeti u Sonyjevim Xperia pametnim telefonima od predstavljanja Xperije 1 2019. godine, s tankim i ravnim rubovima.

Za razliku od svog prethodnika, Xperia 5 iV, uređaj koji je procurio ne nalikuje manjoj verziji Xperia 1 V. Umjesto toga, prikazuje svjež, novi dizajn, posebno na stražnjoj strani gdje su smještene kamere. Video sugerira da Sony usvaja dvije veće i istaknutije leće kamere, što ukazuje na moguće izostavljanje telefoto leće prisutne u prethodnoj iteraciji Xperije 5.

Još jedna zanimljivost iz videa je potencijalno uključivanje 3,5 mm priključka za slušalice na vrhu Xperije 5 V, što je jedinstvena značajka za Sony budući da su se mnogi drugi proizvođači udaljili od ove tehnologije. Pametni telefon tekođer je prikazan u tri opcije boja: bijela, plava i crna. Očekivanja za Xperiju 5 V uključuju i standarde IP65 i IP68 za otpornost na vodu i prašinu, USB-C povezivost te bateriju pristojnog kapaciteta.

Iako video nije službena najava, čini se vrlo uvjerljivim. Kao takvi, detalji o Xperiji 5 V ostaju nepotvrđeni, a izvor videa ostaje nejasan. No, njegovo postojanje sugerira da bi Sony mogao otkriti ovaj novi pametni telefon uskoro. Ako je dizajn u videu doista točan, definitivno bi se trebao svidjeti fanovima.

Možda će vas zanimati

Mobiteli

U današnjem svijetu mobilne kamere sve su sofisticiranije i popularnije za snimanje video uradaka. Mobilni uređaji postaju sve moćniji, a softvera za obradu videa...

Mobiteli

Dok dijelite filmove ili važne poslovne videozapise s prijateljem ili šefom, maksimalna dopuštena veličina istih u WhatsAppu ograničit će vas u tome. Tvrtke društvenih...

Sony Xperia Pro model ima jedinstvenu funkciju - mogućnost povezivanja putem HDMI kabela.

U vrijeme kad velika većina novih pametnih telefona uglavnom ima ekrane dijagonale oko 6 i preko 6 incha, čini se da za one koji...