Huawei

Mate 9 osvojio osam nagrada na sajmu CES 2017

Na sajmu potrošačke elektronike CES 2017, Huawei Mate 9 osvojio je nekoliko prestižnih nagrada, a nakon svjetske premijere uređaja održane u studenom, ovaj pametni telefon od sada je dostupan i na tržištu SAD-u.

Uz službeno predstavljanje uređaja na američkom tržištu, Huawei je predstavio i najnoviju suradnju s Amazonom i podršku za njegov osobni asistent Alexu te podršku za Googleovu platformu za virtualnu stvarnost Daydream

Tom prigodom, mnogi vodeći američki mediji istaknuli su glavne značajke Mate 9 poput snažnih performansi, izvrsnog dizajna te vrhunske dvostruke kamere, a sam uređaj osvojio je ukupno osam prestižnih nagrada.

Uz osvojene nagrade za Mate 9, Huawei je od strane utjecajnog Android Authorityja proglašen i proizvođačem godine, zbog predstavljanja izvrsnih uređaja, kao i ukupnog doprinosa tvrtke na području ostvarenih poslovnih rezultata i tehnoloških inovacija tijekom 2016. godine.

170105_abtknk_huawei_ces_booth_lr_s_18h59m07__ab16422

Huawei Mate 9 na sajmu CES 2017 osvojio je sljedeće nagrade:

Prema izboru utjecajnog The Wall Street Journala, jednog od najčitanijih izdanja u poslovnoj zajednici u SAD-u, Mate 9 osvojio je nagradu „Best of CES 2017“ kao jedan od najboljih predstavljenih uređaja na sajmu. Posebno su istaknuti zaslon i procesor uređaja, sposobnosti punjenja baterije te dvostruka kamera razvijena u suradnji s Leicom.

Blog Android Police Huaweiju Mate 9 dodijelio je nagradu „Best of Smartphones“ zbog podrške za Amazonov osobni asistent Alexu, čime se ovaj uređaj posebno istaknuo na sajmu.

BGR je Huawei Mate 9 proglasio najboljim na sajmu dodijelivši mu nagradu „CES 2017 Winner“ i to zbog ukupnih performansi uređaja, zaslona, baterije te integracije s Amazonovom Alexom.

Huaweiju Mate 9, Chip Chick je dodijelio priznanje „Top pick of CES 2017“ upravo zbog integracije s Alexom, a ovaj portal posebno je posvećen vrhunskoj tehnologiji za žene.

Talk Android ovom uređaju je dodijelio priznanje „Best of CES 2017“ i to ponajprije zbog impresivne dvostruke kamere i snažnog Kirin 960 procesora. Talk Android je posvećen novostima iz svijeta Androida s posebnim fokusom na razvoj softwarea i aplikacija za Android OS.

TechAdvisor / PC Advisor uvrstio je Huawei Mate 9 među najbolje uređaje na sajmu dodijelivši mu priznanje „Top picks 2017“. Radi se o vodećem svjetskom izdanju posvećenom potrošačkoj elektronici i predstavljanju najboljih uređaja.

I TechnoBuffalo Mate 9 nagradio je priznanjem ponajboljeg uređaja na sajmu dodijelivši mu priznanje „Best of CES 2017“ uz isticanje integracije s Amazonovom Alexom, pametno upravljanje aplikacijama, kao i snažnu bateriju. TechnoBuffalo posvećen je praćenju širokog raspona tema od uređaja do trendova u industriji, uz opsežne uredničke komentare, vodiče i sveobuhvatne video sadržaje.

Techaeris je, isto tako, Mate 9 uključio u listu najboljih uređaja na sajmu uz nagradu „Best of CES 2017“ i to, prije svega, zbog snažnog Kirin 960 čipseta, tehnologije SuperCharge, dvostruke Leica kamere i podrške za Amanzonovu Alexu. Uz objavljivanje priča, novosti i informacija o proizvodima, Techaeris pokriva širok raspon tema od tehnologije i znanosti, do umjetnosti, fotografije i drugih lifestyle tema.

170105_abtknk_huawei_ces_booth_lr_s_19h35m48__ab16558

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh