Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Novosti

Skandinavsko istraživanje otkrilo: iPhone je jedan od najgorih mobitela na svijetu

Appleov iPhone jedan je od najpopularnijih i najmodernijih mobitela na svijetu, no, kad se radi o pozivima, čini se kako je puno lošiji i od mnogo jeftinijih uređaja, piše britanski Metro.

Pritom, novi i skupi iPhoneovi su uvjerljivo među najgorima po tom pitanju – iPhone 6s, iPhone 6 i iPhone 5SE tako su zabilježili najgore rezultate kvalitete signala u ispitivanju koje je obuhvatilo 26 smartphoneova, a koje su provele vlasti nadležne za telekomunikacije u Skandinaviji.

Usto, otkriveno je kako iPhoneovi bilježe nešto bolje rezultate kada ih se drži u desnoj ruci, no i iPhone 6S i iPhone 5SE su i dalje među 5 mobitela s najgorim signalom.

Mobiteli koji su pokazali najbolje rezultate u istraživanju su, mnogo jeftiniji, Samsung J1, Samsung S5 Mini i HTC Desire 626.

Profesor Gert Frølund Pedersen, s danskog Sveučilišta Aalborg, kazao je kako je “Apple imao problema” te kako je očigledno da “i dalje ima probleme”.

“Također, istraživanje pokazuje i kako su problemi veći kod njihovih najnovijih mobitela, što je nevjerojatno”, kazao je Frølund Pedersen.

4 komentara

4 Comments

 1. Saša Šipek

  6 rujna, 2016 u 1:48 pm

  Pedersen istrazivao, sve je receno 😀

 2. Amir Mehmedović

  6 rujna, 2016 u 3:50 pm

  Bar to nije teško biti

 3. Marko Milovanovic-Jack

  6 rujna, 2016 u 5:40 pm

  Hvala Bogu da sam u pravu,najvece govno na svetu- I-shit,a korisnici I-sheep… Ni Windows telefon ni Blackberry nisu toliko govno kao I-shit..

 4. Zeljko Filipcic

  6 rujna, 2016 u 8:13 pm

  I’ll keep mine anyway

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Apple

Čini se da Brazil nije jedina zemlja koja vrši pritisak na Apple da uključi punjače uz nove modele iPhone-a. Prema Vice and Shanghai Law...

Apple

Udruga ističe da tužba pokriva vlasnike iPhone 6 i 6 Plus, 6S i 6S Plus

Apple

Ova opcija neće zamijeniti Face ID, a omogućit će alternativni način verifikacije identiteta.

Samsung

Nedugo nakon što je Apple lansirao nove modele iPhone 12 bez adaptera za napajanje, Samsung je podijelio objavu u kojoj se ruga Appleu zbog...

Oglašavanje