Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Mobiteli

Izašao novi tablet za crtanje s Bluetoothom: Digitalna umjetnost je pristupačnija nego ikad – i po cijeni i po korisnosti

U svijetu u kojem digitalna umjetnost i dizajn postaju sve popularniji, mnogi umjetnici i dizajneri u usponu ili oni koji će to tek postati, mogu se osjećati obeshrabreni visokom cijenom potrebnih alata. Prepoznajući to, ugee s oduševljenjem najavljuje izlazak Q8W Bluetooth grafičkog tableta za crtanje. Kupci mogu dobiti Q8W tablet po cijeni od 32,99 USD. Q8W bežični tablet s olovkom nudi pristupačnu opciju za početnike koji žele praktičan, prijenosan uređaj koji je jednostavan za korištenje i koji će im pomoći da odmah započnu svoje digitalno umjetničko putovanje i učinkovito ostvare svoj umjetnički potencijal.

Delikatni dizajn za bolje iskustvo crtanja

Stilski dizajn za ambiciozne umjetnike

Q8W ima impresivne performanse, a zadivljujući bijelo-narančasti dizajn sa zaobljenim okvirom privlačit će poglede.

Dizajn zaobljenog ruba tableta za crtanje udobno pristaje u ruci, nudeći bolju ergonomiju prilagođavajući se obliku šake. Osjećaj je ugodniji za držanje i korištenje, osobito tijekom duljeg razdoblja. Bijela i narančasta shema boja čini ovaj zaobljeni tablet vizualno privlačnijim od tradicionalnog tableta za crtanje. Bilo da se koristi za rad ili igru, jedinstveni izgled ovog uređaja zasigurno će ostaviti sjajan dojam.

No, ne radi se samo o izgledu – Q8W je pažljivo dizajniran kako bi zadovoljio i druge potrebe novog umjetnika.

ugee Q8W Bluetooth tablet za crtanje

Poboljšajte svoju kreativnost s 8-inčnom površinom za crtanje i integriranom kutijom za olovke

Prikladna veličina za učenike umjetnosti

Velikodušno, aktivno područje tableta Q8W od 8 inča skrojeno je za umjetnike koji žele osloboditi svoju kreativnost i istražiti svoj umjetnički potencijal. Sa svojom ekspanzivnom površinom za crtanje, Q8W tablet nudi početnicima prazno platno za eksperimentiranje i usavršavanje svojih vještina bez osjećaja sputanosti ili ograničenja prostorom.

Integrirano kućište za bolje skladištenje olovke za crtanje

Uz ugrađeno kućište za olovke, korisnici se više ne brinu hoće li zaboraviti svoju olovku, oštetiti je tijekom transporta ili morati kupiti drugo kućište za pohranu. Poklopac kućišta za olovku pričvršćen je na tablet šarkama, a ispod poklopca se stvara utor u obliku olovke koji u potpunosti odgovara istoj. Kada korisnici trebaju crtati, otvore poklopac kućišta prema gore i zgrabe olovku. Nema potrebe da u žurbi prekapate po punom kućištu.

Doživite besprijekornu kreativnost s Q8W Bluetooth tabletom za crtanje

Vrhunski alat za crtanje za početnike u digitalnoj umjetnosti

Q8W Bluetooth tablet za crtanje je ultimativni alat za početnike u digitalnoj umjetnosti, dizajniran da pruži stabilno i besprijekorno iskustvo crtanja. Uz naprednu Bluetooth v5 tehnologiju i 32-bitnu ARM arhitekturu Bluetooth čipa visokih performansi, tablet nudi robusnu i pouzdanu vezu do 10 metara od uređaja. To osigurava da se umjetnici mogu slobodno kretati po svom radnom prostoru bez brige o kašnjenjima ili prekidima veze.

Bežična povezivost tableta eliminira potrebu za žičanim ili 2.4G bežičnim vezama koje zauzimaju vrijedne USB priključke i stvaraju nered na radnoj površini, omogućujući umjetnicima da rade slobodno i bez prekida. Tablet Q8W također nudi tanku digitalnu olovku za crtanje s naprednim pritiskom olovke od 8192 razine i značajkom nagiba od 60°, isporučujući stvarne poteze prilikom crtanja na računalima, telefonima i tabletima.

Jedna od jedinstvenih značajki Q8W tableta je patentirani gljivasti dizajn vrha igle, što čini zamjenu vrha lakom i bez potrebe za nekim posebnim alatima. Tablet je široko kompatibilan sa sustavima Windows, macOS, Chrome OS i Android OS, kao i popularnim aplikacijama za crtanje kao što su ibisPaint, Photoshop i Krita.

Doživite slobodu stvaranja bez ograničenja i započnite svoje digitalno umjetničko putovanje s Q8W Bluetooth tabletom za crtanje.

Patentirani gljivasti dizajn olovke – ugee Q8W Bluetooth tablet za crtanje

Kako nabaviti Q8W

Na tržištu zasićenom blijedim i neinspirativnim tabletima, Q8W se ističe svojim jedinstvenim dizajnom i promišljenim značajkama za početnike. Ovaj će tablet sigurno postati neizostavan dio kreativnog alata učenika koji uči digitalno crtanje.

ugee će lansirati Q8W Bluetooth tablet za crtanje na službenoj web stranici shop.ugee.com u svibnju, a bit će dostupan za prodaju na platformama kao što su Amazon, AliExpress i Mercadolibre.

Više detalja bit će objavljeno u narednim danima. Posjetite www.ugee.com kako biste prvi saznali više.

Možda će vas zanimati

Mobiteli

Pionir u sferi digitalne umjetnosti, ugee, ponovno je pokrenuo kreativni vrtlog velikim otkrivanjem još jednog najnovijeg magnum opusa: monitora za crtanje UE12 Plus. Uz...

Mobiteli

Ugee, istaknuti igrač na polju digitalne umjetnosti, predstavio je svoju najnoviju ponudu, mobilni tablet za crtanje ugee Q6. Ovaj revolucionarni uređaj odlikuje se prenosivošću,...

Blackview

Blackview, uspješan tehnološki brend, na području pametnih uređaja već je više od 10 godina. S vizijom donošenja najsuvremenije tehnologije po pristupačnim cijenama, ova je...

Mobiteli

Svjetski poznati brand za digitalno crtanje, ugee, predstavio je Q8W Bluetooth grafički tablet za crtanje prilagođen početnicima s pristupačnom cijenom, izvrsnim performansama i elegantnim...