Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Mobiteli

Izvrsna pametna sobna lampa Xiaomi Yeelight recenzija

Ovoga puta sam pripremio recenziju za pametnu noćnu lampu Xiaomi Yeelight. Xiaomi je prva tvrtka u svijetu koja je predstavila pametan proizvod za uređenja doma. Dakle, ja sam vrlo uzbuđen što imam priliku predstaviti vama pametnu sobnu noćnu lampu Xiaomi Yeelight. U ovom članku moći ćete saznati više-manje sve o njoj, kako se koristi i njene tehničke specifikacije.

20150827_172026

Glavne značajke Xiaomi Yeelight noćne svjetiljke

Ova svjetiljka radi kao i svaka druga svjetiljka, ali dodatno ima pametne funkcije. Pa npr… možete promijeniti boju svijetlosti, također možete podesiti svjetlinu i temperaturu boje. Osim toga možete kontrolirati svoju svjetiljku putem pametnog telefona.

Dizajn:

Po mom osobnom mišljenju Xiaomi Yeelight noćna svjetiljka ima doista jedinstven i lijep dizajn. Vjerujem da će se svima svidjeti. Osim toga vrlo je kompaktna i vrlo jednostavna za korištenje. Te ne zauzima previše prostora u sobi.

20150827_172301

Specifikacije:

Govoreći o hardverskim specifikacijama, jačina lampe je 10W. Jačina svjetlosti će biti dovoljno jaka da osvijetli cijelu sobu. Kao što sam rekao na početku ovog članka, možete podesiti svoju omiljenu boju ili možete čak staviti da bude slučajan odnosno random odabir boje. Također možete podesiti svjetlinu i temperaturu boje koja može biti od 1700K-6500K.

20150827_173623

Kompatibilnost:

Dakle, ako se pitate dali će vaš mobitel biti kompatibilan s ovom noćnom lampom. Mogu slobodno reći da je Xiaomi Yeelight kompatibilna s većinom Android i iOS uređaja.

Gdje kupiti ?

Iz onoga što ja vidim najbolje rješenje za kupnju Xiaomi Yeelight lampe je ovaj kineski dućan koji je zapravo prodaje po vrlo povoljnoj cijeni.

Možda će vas zanimati

Recenzije

Srednja klasa pametnih telefona dobila je novog, ozbiljnog izazivača. HONOR 90 dodatak je ionako već jakoj ponudi uređaja iz njihovih tvornica. Riječ je o...

Recenzije

Best-buy kategorija pametnih telefona jako je elastičan pojam. Nekada su to bili uređaji s cijenom između 150 i 200 eura, ali danas stvari stoje...

Recenzije

Bežične slušalice postaju sve bolje. Nekad se za dobar gadget morala opljačkati banka, danas ga kupiš za par stotina kuna. Baš zato pišem recenziju...

Recenzije

Prije par mjeseci na recenziji sam imao King Kong 5 Pro, robusni telefon kompanije Cubot. Oklopljen kao tenk, odolijevat će svim izazovima koje imate...