Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Mobiteli

Kinez napravio najveći svjetski power bank koji može puniti preko pet tisuća mobitela

Foto: Screenshot/YouTube

Handy Geng, poznati influencer i majstor za elektroniku, stvorio je masivni power bank za napajanje kapaciteta 27.000.000 mAh. Geng je u siječnju objavio video na YouTubeu, gdje je detaljno opisao proces izrade.

“Čini se da svi drugi imaju veći power bank od mene. Nisam s tim bio zadovoljan pa sam napravio prijenosni punjač od 27.000.000 mAh.”, rekao je Geng.

Izvještaj tvrtke MySmartPrice navodi da Geng procjenjuje da njegov power bak ima kapacitet za punjenje preko 5.000 mobitela s baterijama od 3.000 mAh. Čini se da je inovator koristio veliku bateriju koja podsjeća na one koje se mogu pronaći u električnim automobilima.

Power Bank ima dimenzije 180 x 120 cm, a ima zaštitni okvir i otvore za oko 60 priključaka. Može podržati napon od 220V preko svojih izlaznih konektora za punjenje. S ovim power bankom moguće je pokrenuti velike elektroničke uređaje poput TV-a i perilice rublja, a moguće je čak puniti i električne skutere.

Geng je na uređaj pričvrstio kotače radi lakšeg transporta, ali osim toga, ne izgleda puno drugačije od standardnog power banka dostupnog na tržištu. Iako je prevelik za nošenje tijekom putovanja, rješava problem čestih nestanaka struje u kućama, prenosi portal Gadgets 360.

Osim golemog power banka, Gengov YouTube kanal prepun je zabavnih inovativnih videa u kojima gradi nevjerojatne tehnološke proizvode.

Možda će vas zanimati

Mobiteli

Pohvalno se piše o kineskoj kompaniji Vernee – i mi smo među takvima – čiji se telefoni diče izvrsnom kvalitetom i performansama. Jedan od...

Mobiteli

Bluboo Maya Max pametni je telefon kojeg njegova izrada, komponente i optimiziranost čine jednim od najozbiljnijih kandidata za kupovinu. Primarna, gotovo pa jedina svrha...

Mobiteli

Doogee X5 Pro je još jedan u nizu kineskih mobitela međutim realno gledajući nemaju svi love na bacanje da bi si mogli priuštiti bilo...

Mobiteli

Tvrtka Elephone upravo je pustila u pretprodaju svoj novi adut, model Elephone S7. Navedeni dolazi u dvije varijante: S7 s dijagonalom zaslona od 5,5 inča...