Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Novosti

Kinez napravio najveći svjetski power bank koji može puniti preko pet tisuća mobitela

Foto: Screenshot/YouTube

Handy Geng, poznati influencer i majstor za elektroniku, stvorio je masivni power bank za napajanje kapaciteta 27.000.000 mAh. Geng je u siječnju objavio video na YouTubeu, gdje je detaljno opisao proces izrade.

“Čini se da svi drugi imaju veći power bank od mene. Nisam s tim bio zadovoljan pa sam napravio prijenosni punjač od 27.000.000 mAh.”, rekao je Geng.

Izvještaj tvrtke MySmartPrice navodi da Geng procjenjuje da njegov power bak ima kapacitet za punjenje preko 5.000 mobitela s baterijama od 3.000 mAh. Čini se da je inovator koristio veliku bateriju koja podsjeća na one koje se mogu pronaći u električnim automobilima.

Power Bank ima dimenzije 180 x 120 cm, a ima zaštitni okvir i otvore za oko 60 priključaka. Može podržati napon od 220V preko svojih izlaznih konektora za punjenje. S ovim power bankom moguće je pokrenuti velike elektroničke uređaje poput TV-a i perilice rublja, a moguće je čak puniti i električne skutere.

Geng je na uređaj pričvrstio kotače radi lakšeg transporta, ali osim toga, ne izgleda puno drugačije od standardnog power banka dostupnog na tržištu. Iako je prevelik za nošenje tijekom putovanja, rješava problem čestih nestanaka struje u kućama, prenosi portal Gadgets 360.

Osim golemog power banka, Gengov YouTube kanal prepun je zabavnih inovativnih videa u kojima gradi nevjerojatne tehnološke proizvode.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Oglašavanje

Popularno

Možda će vas zanimati

Xiaomi

Prije dva dana Xiaomi je predstavio svoje nove pametne telefone namijenjene globalnom tržištu. Kompletnu liniju Xiaomi 12 mobilnih telefona čine osnovni model, Pro verzija...

Promo

Samsung Galaxy S21 FE 5G, najnoviji pametni telefon iz S21 serije uređaja od sada je dostupan u Hrvatskoj. Galaxy S21 FE 5G je pametni...

Samsung

Tvrtka Samsung Electronics predstavila je novi Galaxy S21 FE 5G pametni telefon iz Galaxy S21 serije uređaja. Novi Galaxy S21 FE 5G nudi odabrane premium značajke...

OnePlus

OnePlus se sprema predstaviti svoj sljedeći pametni telefon, a čini se da će se to dogoditi već tijekom sljedećeg mjeseca. Predstavljanje uređaja u siječnju...

Oglašavanje