Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Blackview banner

Mobiteli

Kinez napravio najveći svjetski power bank koji može puniti preko pet tisuća mobitela

Foto: Screenshot/YouTube

Handy Geng, poznati influencer i majstor za elektroniku, stvorio je masivni power bank za napajanje kapaciteta 27.000.000 mAh. Geng je u siječnju objavio video na YouTubeu, gdje je detaljno opisao proces izrade.

“Čini se da svi drugi imaju veći power bank od mene. Nisam s tim bio zadovoljan pa sam napravio prijenosni punjač od 27.000.000 mAh.”, rekao je Geng.

Izvještaj tvrtke MySmartPrice navodi da Geng procjenjuje da njegov power bak ima kapacitet za punjenje preko 5.000 mobitela s baterijama od 3.000 mAh. Čini se da je inovator koristio veliku bateriju koja podsjeća na one koje se mogu pronaći u električnim automobilima.

Power Bank ima dimenzije 180 x 120 cm, a ima zaštitni okvir i otvore za oko 60 priključaka. Može podržati napon od 220V preko svojih izlaznih konektora za punjenje. S ovim power bankom moguće je pokrenuti velike elektroničke uređaje poput TV-a i perilice rublja, a moguće je čak puniti i električne skutere.

Geng je na uređaj pričvrstio kotače radi lakšeg transporta, ali osim toga, ne izgleda puno drugačije od standardnog power banka dostupnog na tržištu. Iako je prevelik za nošenje tijekom putovanja, rješava problem čestih nestanaka struje u kućama, prenosi portal Gadgets 360.

Osim golemog power banka, Gengov YouTube kanal prepun je zabavnih inovativnih videa u kojima gradi nevjerojatne tehnološke proizvode.

Možda će vas zanimati

Apple

U raspravi na Redditu, korisnik se žali da se dva odvojena alarma na njegovom iPhoneu nisu upalila. Nekoliko drugih korisnika također je izrazilo slične...

Apple

Apple je priznao da su pritužbe korisnika kako se iPhone 15 i 15 Pro telefoni pregrijavaju točne, izvijestio je Forbes. Međutim Apple isto tako...

Mobiteli

Google je ovih dana poslao pozivnice za svoj događaj “Made by Google”, koji će se održati 4. listopada 2023. godine, i prilično je izvjesno...

Samsung

Zadnjih dana, pojavila su se brojna izvješća u kojima se navodi da je Samsungov skupi sklopivi telefon, poznatiji kao Galaxy Fold, u kratkom vremenu...