Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

LG

LG najavljuje novu inicijativu na tržištu pametnih telefona

LG je pokrenuo Explorer Project kao odgovor na raznovrsne potrebe današnjih korisnika pametnih telefona i kako bi potaknuo prijeko potrebnu znatiželju i uzbuđenje u kategoriju mobilnih telefona.

Foto: LG

LG Electronics (LG) pokreće Explorer Project s videozapisom od 30 sekundi koji nagovještava prvi pametni telefon u ovoj novoj liniji. Explorer Project predstavlja i inicijativu i kategoriju, a uključivat će uređaje koji pružaju prepoznatljiva, ali još neistražena iskustva korištenja, strategiju koja se odnosi na neistraženi teritorij u industriji. Pojedinosti o Explorer Projectu službeno će se objaviti 14. rujna u 16:00 sati po srednjoeuropskom vremenu na službenom LG Mobile YouTube kanalu i Facebook stranici.

LG je pokrenuo Explorer Project kao odgovor na raznovrsne potrebe današnjih korisnika pametnih telefona i kako bi potaknuo prijeko potrebnu znatiželju i uzbuđenje u kategoriju mobilnih telefona. Inicijativa ima za cilj “istražiti” i ubrizgati novi život u nedovoljno istražena područja te preoblikovati i proširiti trenutno iskustvo korisnika, uz pomoć svojih pouzdanih partnera. Explorer Project također označava novi smjer u strategiji usklađivanja LG-evih pametnih telefona. Explorer Project će se usredotočiti isključivo na nove načine korištenja zahvaljujući inovativnom dizajnu, dok će se LG-eva nova tzv. univerzalna linija uređaja fokusirati na životni stil korisnika, poput mobilnog telefona LG VELVET.

U Explorer Projectu LG surađuje s partnerima Rave, Ficto, Tubi i NAVER kako bi razvio jedinstvene značajke koje će unaprijediti iskustvo gledanja sadržaja na mobilnim uređajima. Kompanija Qualcomm Technologies ponovno doprinosi vodećom tehnologijom procesora i znanjem kako bi se postigle izvanredne performanse nove LG-eve diferencirane linije.

Rave pruža korisnicima mogućnost da zajedno komuniciraju i uživaju u streamingu sadržaja dok je Ficto uskladio globalno lansiranje svoje usluge streaminga s Explorer Projectom. Tubi, najveća usluga besplatnog streaminga s oglasima, također je među prvim partnerima Explorer Projecta. Južnokorejski predvodnik kad je riječ o pretraživanju sadržaja NAVER, koji je blisko surađivao s LG-em na LG Dual Screenu, razvija verziju svog preglednika Whale s jedinstvenim značajkama pregledavanja za uređaje Explorer Projecta.

„LG i partneri na platformi smatraju da je od ključne važnosti pokazati korisnicima novo i različito korisničko iskustvo u području pametnih telefona“, rekao je Morris Lee, predsjednik LG-eve kompanije Mobile Communications. „LG je uvijek bio pionir kad je riječ o različitom dizajnu mobilnih telefona, što je jedini način da se uvedu toliko potrebne inovacije na tržištu mobilnih uređaja.“

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

LG

LG Wing će biti prvi uređaj predstavljen u okviru Explorer projekta.

Samsung

Nova Galaxy Note20 serija osmišljena je da zadovolji specifične potrebe današnjeg tržišta pametnih telefona i to zahvaljujući vrhunskom zaslonu, kameri i gejming iskustvu.

LG

Napredna audio tehnologija tvrtke Meridian pruža zvuk vrhunske kvalitete uz duboki bas, visoke tonove i jasne vokale.

LG

Tvrtka LG službeno je predstavila smartphone Velvet u Južnoj Koreji nekoliko tjedana nakon objavljivanja teasera i najava. Kao što se moglo i očekivati, LG...

Oglašavanje