Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Mate 9 osvojio osam nagrada na sajmu CES 2017

Na sajmu potrošačke elektronike CES 2017, Huawei Mate 9 osvojio je nekoliko prestižnih nagrada, a nakon svjetske premijere uređaja održane u studenom, ovaj pametni telefon od sada je dostupan i na tržištu SAD-u.

Uz službeno predstavljanje uređaja na američkom tržištu, Huawei je predstavio i najnoviju suradnju s Amazonom i podršku za njegov osobni asistent Alexu te podršku za Googleovu platformu za virtualnu stvarnost Daydream

Tom prigodom, mnogi vodeći američki mediji istaknuli su glavne značajke Mate 9 poput snažnih performansi, izvrsnog dizajna te vrhunske dvostruke kamere, a sam uređaj osvojio je ukupno osam prestižnih nagrada.

Uz osvojene nagrade za Mate 9, Huawei je od strane utjecajnog Android Authorityja proglašen i proizvođačem godine, zbog predstavljanja izvrsnih uređaja, kao i ukupnog doprinosa tvrtke na području ostvarenih poslovnih rezultata i tehnoloških inovacija tijekom 2016. godine.

170105_abtknk_huawei_ces_booth_lr_s_18h59m07__ab16422

Huawei Mate 9 na sajmu CES 2017 osvojio je sljedeće nagrade:

Prema izboru utjecajnog The Wall Street Journala, jednog od najčitanijih izdanja u poslovnoj zajednici u SAD-u, Mate 9 osvojio je nagradu „Best of CES 2017“ kao jedan od najboljih predstavljenih uređaja na sajmu. Posebno su istaknuti zaslon i procesor uređaja, sposobnosti punjenja baterije te dvostruka kamera razvijena u suradnji s Leicom.

Blog Android Police Huaweiju Mate 9 dodijelio je nagradu „Best of Smartphones“ zbog podrške za Amazonov osobni asistent Alexu, čime se ovaj uređaj posebno istaknuo na sajmu.

BGR je Huawei Mate 9 proglasio najboljim na sajmu dodijelivši mu nagradu „CES 2017 Winner“ i to zbog ukupnih performansi uređaja, zaslona, baterije te integracije s Amazonovom Alexom.

Huaweiju Mate 9, Chip Chick je dodijelio priznanje „Top pick of CES 2017“ upravo zbog integracije s Alexom, a ovaj portal posebno je posvećen vrhunskoj tehnologiji za žene.

Talk Android ovom uređaju je dodijelio priznanje „Best of CES 2017“ i to ponajprije zbog impresivne dvostruke kamere i snažnog Kirin 960 procesora. Talk Android je posvećen novostima iz svijeta Androida s posebnim fokusom na razvoj softwarea i aplikacija za Android OS.

TechAdvisor / PC Advisor uvrstio je Huawei Mate 9 među najbolje uređaje na sajmu dodijelivši mu priznanje „Top picks 2017“. Radi se o vodećem svjetskom izdanju posvećenom potrošačkoj elektronici i predstavljanju najboljih uređaja.

I TechnoBuffalo Mate 9 nagradio je priznanjem ponajboljeg uređaja na sajmu dodijelivši mu priznanje „Best of CES 2017“ uz isticanje integracije s Amazonovom Alexom, pametno upravljanje aplikacijama, kao i snažnu bateriju. TechnoBuffalo posvećen je praćenju širokog raspona tema od uređaja do trendova u industriji, uz opsežne uredničke komentare, vodiče i sveobuhvatne video sadržaje.

Techaeris je, isto tako, Mate 9 uključio u listu najboljih uređaja na sajmu uz nagradu „Best of CES 2017“ i to, prije svega, zbog snažnog Kirin 960 čipseta, tehnologije SuperCharge, dvostruke Leica kamere i podrške za Amanzonovu Alexu. Uz objavljivanje priča, novosti i informacija o proizvodima, Techaeris pokriva širok raspon tema od tehnologije i znanosti, do umjetnosti, fotografije i drugih lifestyle tema.

170105_abtknk_huawei_ces_booth_lr_s_19h35m48__ab16558

Možda će vas zanimati

Aplikacije

SQUID, u suradnji s HUAWEI-jem, sada pruža personaliziraniju uslugu vijesti na početnoj stranici HUAWEI preglednika. Korisnik također može birati između sve većeg broja kategorija,...

Mobiteli

Angry Birds, uspješna mobilna igrica koja je preuzeta više od 4,5 milijardi puta diljem svijeta, dolazi na AppGallery i rastućoj Huaweijevoj globalnoj publici donosi jedinstveno iskustvo...

Prema glasinama, koje su se pojavile na kineskoj društvenoj mreži Weibo, Huawei P50 serija mobitela mogla bi biti predstavljena 29. srpnja. Ovaj datum je...

Iako se HarmonyOS 2 promovira kao interni operativni sustav tvrtke Huawei, istraživači se većinski slažu da je riječ samo o varijaciji Androida. To, čini...