Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Blackview banner

Mobiteli

Mobitel otporan na udarce No.1 M2 ispod $100!

Nedavno je Kineska kompanija No.1 predstavila najjeftiniji mobitel otporan na udarce, vlagu i vodu kodne oznake M2. Cijena će biti prava sitnica, ispod 100$! Inače do sada nismo znali previše o ovom mobaču jer su tek nedavno objavili tehničke podatke za ovu ciglu.

Pa mogu navesti da će imati 64 bitni procesor ali za sada još nisu odlučili koji čipset će biti ugrađen odnosno korišten. Ali se nagađa da bi trebao biti Mediatek MT6732. Također imati će ugrađeno 1GB RAM-a i 8GB unutarnje memorije za pohranu podataka. Isto tako će imati manji ekran veličine 4.5 inča nego njegovi prethodnici iz razloga da bi uređaj mogao biti manjih dimenzija. Zaslon će biti zaštićen s Gorilla Glass zaštitom.

otporan na udarce

Da bi vama dokazali da je No.1 M2 doista otporan na vodu, udarce i na druge oblike prijetnje. Oni su snimili dva kraća videa gdje možete vidjeti kako su ga bacili u vodu i kako su ga bacili niz stepenice. I u prvom i u drugom slučaju mobitel je ostao neoštećen što me ne iznenađuje s obzirom da je otporan na više-manje sve. Baš iz tog razloga posjeduje IP 68 certifikat.

 

Ako volite fotkati onda ćete biti zadovoljni jer mobitel dolazi s 13 MP glavnom kamerom i 5 MP prednjom kamerom. Isto tako želio bih navesti da je ovo prvi mobitel koji je otporan na udarce koji dolazi s instaliranim Android 5.0 sustavom.

voda

I za kraj naveo bi cijenu koja će biti manja od 100$ i moći ćete ga kupiti početkom travnja na AliExpress sa besplatnom poštarinom. Više informacija možete potražiti na službenoj stranici.

Možda će vas zanimati