Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Blackview

Najavljen Blackview Tab 16: 2K i 11-inčni zaslon za ured, zabavu i online predavanja

Kako zahtjevi za online predavanjima i telekonferencijama nastavljaju rasti, važnost tableta je značajno porasla, a Blackview Tab 15 je odmah stekao globalno priznanje za sveobuhvatne performanse od svog izlaska do danas. No, Blackview tu nije stao. Prema onima koji su došli do informacija: Kako bi zadovoljio ljubitelje većih zaslona za ured, zabavu i učenje, Blackview planira lansirati novi tablet Tab 16 ovog mjeseca, tako da se očekuje nastavak iskustva izvrsne audio i video zabave. Ovaj tablet bit će veći, brži i zaštićeniji od Tab 15, uzimajući produktivnost kao glavni prioritet.

Imat će četiri velike nadogranje.

11-inčni 2K Full-view zaslon

TÜV Rheinland certifikat za slabo plavo svjetlo

Kako bi korisnicima omogućio pregled više informacija i smanjio “klizanje” zaslona prilikom pregledavanja dokumenata ili web stranica, Blackview Tab 16 će imati ultra veliki 11-inčni 2K zaslon s punim prikazom, koji ima TÜV Rheinland certifikat za slabo plavo svjetlo za smanjenje zamora očiju u doba u kojem su online nastava i internetski uredi sve potrebniji, što uvelike poboljšava učinkovitost rada i učenja.

Službenici Blackviewa kažu da je Tab 16 kao “alat za produktivnost”, spreman za izazov učenja, uredskog posla i obrazovanja sa svojom olovkom i tipkovnicom. Tipkovnica ima dodirnu ploču poput prijenosnog računala za ugodniju upotrebu u uredu ili studiju. Olovka odrađuje dobar posao u smislu kašnjenja, omogućujući vam pisanje bilješki, zapisa, pa čak i rukom crtanih operacija, što zaista donosi novo iskustvo učenja bez papira.

Sa 7,95 mm tankim i 533 g laganim kućištem koje ima ogromnu bateriju do 7680 mAhm spremnom izdržati do 18 sati dnevne upotrebe, ne morate brinuti o problemima s potrošnjom energije kada izlazite van.

Poboljšane AI kamere od 13 MP i 8 MP

Kako bi olakšao potrebe studenata ili početnika na radnom mjestu u smislu snimanja tečajeva i sastanaka, Tab 16 će imati stražnju kameru od 13 MP i prednju kameru od 8 MP, koja će uhvatiti ono što želite snimiti, omogućujući vam da učinkovitije pregledavate informacije s 11-inčnog zaslona. Prednja kamera podržava AI otključavanje licem, a može se otključati i samo treptanjem.

Octa-core Unisoc T616

Uzimajući u obzir želje korisnika za većim brzinama, očekuje se da će Tab 16 koristiti osmojezgreni Unisoc T616 čipset, koji uvelike premašuje svog prethodnika Unisoc T610 za 36.982 boda u AnTuTu benchmark testu, uz povećanje brzine obrade RAM-a od 17%, što znači da može lako biti kompetentan u učenju, uredu ili igranju igrica.

Do 14 GB RAM-a + 256 GB ROM-a + proširenje do 1 TB TF karticom

Udvostručena količina memorije za pohranu

Za Tab 16 se kaže da je prvi Blackview tablet ikada koji ima 256 GB ROM-a, do 14 GB RAM-a i kapacitet od 1 TB za proširenje. Tab 16 neće samo biti nadograđen za pohranjivanje više digitalnog sadržaja, već će njegove mogućnosti glatkog obavljanja više zadataka također biti znatno poboljšane.

Nadograđen OS za više udobnosti

Udvostručena efikasnost

Kako bi se osiguralo ugodnije korisničko iskustvo, Tab 16 dolazi s operacijskim sustavom Doke OS _P 3.0 temeljenim na Androidu 12, koji je poboljšan u pogledu dizajna, praktičnosti i glatkoće, a Tab 16 bit će opremljen i Low Meminfo Killer procesom koji će aktivno identificirati koje aplikacije koriste resurse i postavljaju im prioritete, tako da korisnici mogu svjedočiti boljem odzivu sučelja.

Svestran PC način

Rušenje barijera između tableta i računala

Kako bi korisnicima pružio iskustvo poput korištenja osobnog računala, Tab 16 će postati prijenosno računalo od 11 inča koje radi u načinu rada osobnog računala, a korisnici mogu uživati ​​u velikim pogodnostima prilikom uređivanja poslovnih dokumenata, pravljenja bilješki na predavanjima i održavanja mrežnih sastanaka na vrlo ugodan način.

Ostale značajke

Uz to, Tab 16 će imati Smart-K quad-box zvučnike za pružanje 3D stereo zvuka i Widevine L1 koji korisnicima omogućuje korištenje vodećih aplikacija za streamanje uz najvišu kvalitetu slike. U isto vrijeme, kako bi se korisnicima i tvrtkama pružila dovoljno jaka sigurnost, Tab 16 će imati ugrađen SE-Linux, koji će učinkovito spriječiti rootanje uređaja i spriječiti aplikacije koje pokušavaju ukrasti privatne podatke.

U konačnici, čini se da će Tab 16 biti dovoljno produktivniji od telefona, a još uvijek biti prijenosniji od osobnog računala. Rečeno je da će svjetska premijera biti lansirana od 20. do 26. ožujka 2023. godine. Kliknite ovdje za više informacija.

Možda će vas zanimati

Mobiteli

Pionir u sferi digitalne umjetnosti, ugee, ponovno je pokrenuo kreativni vrtlog velikim otkrivanjem još jednog najnovijeg magnum opusa: monitora za crtanje UE12 Plus. Uz...

Mobiteli

Ugee, istaknuti igrač na polju digitalne umjetnosti, predstavio je svoju najnoviju ponudu, mobilni tablet za crtanje ugee Q6. Ovaj revolucionarni uređaj odlikuje se prenosivošću,...

Blackview

Kao jedan od tehnoloških brendova koji najviše obećavaju, Blackview je već više od 10 godina predan izradi robusnih telefona. Držeći se usmjerenosti na kupca,...

Blackview

Za većinu ljudi tableti su idealan izbor za pregledavanje Interneta, pohađanje online tečajeva ili gledanje filmova. Međutim, tableti su skloniji oštećenjima nastalim slučajnim padovima,...